Sivut

torstai 31. tammikuuta 2013

Pimeän piristys.

Oijjoi minkä helmen löysinkään kirppikseltä! China Glazen Flirty Tankini on pimeän ajan pelastaja kaikessa räikeydessään. Tämä lakka tulee ihan taatusti olemaan kesällä useammankin kerran kynsillä!:)


Kynsillä kolme kerrosta FT:a ja kärjet kuultavat edelleen läpi. Jostakin syystä se ei tämän lakan kanssa häirinnyt niin kovasti, mutta seuraavalla kerralla kokeilen kerrostamalla valkoisen päälle. Kuvahan ei taaskaan anna yhtään oikeutta lakalle, luonnossa väri on paaaljon kirkkaampi ja upeampi!

Lakka on ollut mun mittapuullani myös erittäin kestävää sorttia, sillä lakkasin  FT:lla maanantai-iltana ja samat lakat ovat edelleen kynsillä. Mullahan tahtoo lakkaukset mennä pilalle päivässä-parissa, joten olen kyllä iloinen, että tämä on pysynyt näinkin monta päivää katselukelpoisena kynsillä! Tiedä sitten onko sillä, että kaikki lakat (alus-, väri- ja päällyslakka) olivat samalta valmistajalta? Cesarsin pikakuivattava veteli pullonpohjalla viimeisiään, joten uskaltauduin kokeilemaan Chinan omaa pikakuivattavaa. Ensikokeilulla vaikutti varsin pätevältä aineelta, ainakin yhtä hyvältä kuin olen todennut Cesarsin omankin olevan.


Uutta kisulaattani huusi testaukseen pääsemistä, joten pakkohan sitä oli kokeilla! Huomasin heti suojakalvoa poistaessani, että kuvat tuntuvat syvemmiltä, kuin vaikkapa Konadin laatoissa ja onneksi päätinkin kokeilla ensin paperille leimaamista. Lakkaa jäi kuvioon melko runsaasti, jopa niin, että samalla leimanpainalluksella sai kuvan siirtymään kaksi kertaa. Ensimmäisellä leimauskerralla kuvio jäi vähän suttuiseksi liian suuresta lakkamäärästä johtuen, mutta toisella kertaa painettaessa kuvion sai siirtymään nätisti kynnelle. Vielä pitäis opetella kohdistamaan näitä yksittäisiä kuvioita, kun tuppaavat väkisillä leimautumaan kynnen jompaan kumpaan laitaan, eikä ikinä keskelle. Laattaa ja leimasinta ei voi kyllä syyttää, ihan toimivia pelejä molemmat:)

Ainiin, ennenkuin pääsee kokonaan unohtumaan, niin leimauksessa käytin -tietenkin- Color Clubin Revvvolutionia. Se vaan sopii melkein tilanteeseen kuin tilanteeseen!:)

Mukavaa illanjatkoa, helmikuussa tavataan!:)
<3llä Teanna

5 kommenttia:

 1. Kirkkaitten lakkojen alle kannattaa melkein laittaa valkonen lakka, jottei tartte kerrostaa niin paljoa.
  ChG -pikakuivattaja on ollu aikomuksena hankkia. Jokohan se seuraavaan tilaukseen muistuis mukaan. Ja Revvvolution... ja...ja... ja... ja... ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, opittu on kantapään kautta;) Seukki kerralla muistan laittaa valkosta alle!
   Sulla ois varmaan helpompi listata mitä sulla EI oo aikomuksena hankkia...:D

   Poista
  2. Ei mut hei, toihan on hirveen hyvä idea: Kynsilakat, joita EN aio hankkia !!!
   Laitankin heti listalle seuraavat lakat: ...

   ... ööö ...

   Ihan pieni hetki, tässä voi nyt kotvanen kulahtaa sitä miettiessä...
   Palaan myöhemmin asiaan... ;DDD

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos:) Niin on, aivan ehdoton kesälakaksi varsinkin!

   Poista