Sivut

maanantai 28. tammikuuta 2013

Tikut nipussa!

Se vaan on niin mahtava tunne, kun saa jonkun pitkään kestäneen projektin päätökseen. Nyt on lakkavarasto käyty läpi ja paikkansa edelleen varastoissani ansaitsevat lakat ovat päässeet tikuille. Ei niitä lakkoja nyt niin paljoa olekaan, 65 tikkua laskin lakanneeni. Tilasin tikkuja kolme nippua, eli yhteensä 150 kappaletta. Vielä mahtuu lisää rakkauslakkoja laatikkoon (ja tikuille):) Poistoon menevässä laatikossa on varmaan parikymmentä lakkaa huutamassa, joten siinäpä on taas uusi projekti loppuunsaatetun tilalle..

Todistusaineistoksi paaaljon kuvia! Pahoitteluni taustan harmaudesta, taistelin valkotasapainon säätelyn kanssa ja se voitti tämän erän.


Suurimmaksi haasteeksi tässä tikkuprojektissa nousi se, että miten jaottelen värit nippuihin. Päädyin nyt yhdistämään tähän ensimmäiseen nippuun kaikki lilat, sinisen ja vihreän sävyt sekä nuo muutamat hassut ruskeat ja keltaiset ja kultaiset. Tästä tulikin oikein sekalainen seurakunta, mutta onneksi tikkujen järjestystä voi muuttaa vaikka joka päivä jos mieli tekee!:)


Lilansävyisiä lakkoja on alkanut kertymään mulle aivan varkain. Keskimmäisen kuvan kolme viimeisintä näyttää näissä epämääräisissä kuvissa melkein mustilta, mutta oikeasti sävyeron huomaa kyllä. Mulla on nyt näillä tikuilla holot, glitterit, cremet ja kaikki muut iloisesti sekaisin, haaveilen saavani lisää noita ruuveja, niin voisin jaotella lakkoja ehkä myös koostumuksenkin mukaan. Siis mikäli lakkakokoelma tästä jotenkin kummallisesti sattuu kasvamaan...:)

Ihan rehellisiä sinisiä ja vihreitä omistan molempia ainoastaan yhdet kappaleet. Keltainenkin on aika yksinäisen näköinen tuolla tikkurivin loppupäässä:D Tää olikin ihan hauska projekti, näkee niin selvästi mitä sävyjä on tullut suosittua enemmän kuin toisia.


Pinkkejä ja punaisen eri sävyjä on kertynyt selkeesti eniten. Osa noista näyttää taittavan vähän lilaan, mutta mun järjestelmissä ne sai silti mennä punaisten joukkoon. Tää oli kaikista vaikein ryhmä järjestellä, enkä vieläkään ole tyytyväinen noiden tikkujen marssijärjestykseen. Kuten edelläkin sanottu, onneksi näiden paikkoja on helppo vaihtaa!


Viimeisimpään nippuun yhdistin mustat, harmaat ja kaikki topperit/efektilakat. Mietin kauan, että olisiko esim. CC:n Snow-Flakesin alle pitänyt lakata jokin pohjaväri, mutta päädyin senkin kohdalla tikuttamaan sen vain sellaisenaan. Multa puuttuu edelleen se ihan perus musta! Siinäpä taas syytä shoppailuun!;)

Sellaisia lakkoja löytyy siis minun varastoistani. Eihän tuo kokoelma iso ole, mutta tälle hetkelle riittävä.. Siis siihen asti että tilauksessa olevat kuusi lakkaa saapuvat... *Viheltelee*

Varasto-välilehteäkin pitäisi päivittää rankalla kädellä, mutta mun pitää ensin päästä yhteisymmärrykseen tuon kamerani kanssa, ennenkuin alan kuvaamaan sinne uusia pullokuvia. Tammikuun ajan projektina ollut TKOP:kin saa neljännen osansa vielä tälle kuuta, mutta loput joutuvat odottamaan helmikuulle, koska en ole kerennyt, joutanut tahi viitsinyt viedä haastetta vielä loppuun.. Kyllä sekin vielä siitä valmistuu, uskokaa pois!:)

Iso tunnustus kaikille niille, jotka ovat tehneet tämän saman homman! Etenkin kun tiedän, että "näissä piireissä" lakkavarastoni on vielä ihan lapsenkengissä kokonsa puolesta. Tsempit niille, jotka ovat projektin aloittaneet!:)

<3llä Teanna

6 kommenttia:

 1. Voi ei, säkin sait sen valmiiksi. Mulla vielä harkinnassa, tulostanko lakkojen nimet tarra-arkeille vai kirjotanko tarrakirjottimella... *tekotekotekosyy*
  Mies osti mulle eripituisia ruuveja, että saan niputella tikkuja erikokoisiin nippuihin. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin, nyt ei enää tekosyitä vaan toimintaa nainen!:) Tikutat merkeittäin ja kirjottelet sillä tarrakirjoittimella, niin saat projektin eteneen. Merkki per ilta, vaikka joka toinen ilta tikutusta ja joka toinen vapaata, siitä se lähtee!:)

   Poista
  2. Voi ei, sä oot niin ihanan äryttävän järjestelmällinen ja mä oon tämmönen haahuilija, että huominen postauskin on vielä tekemättä, mut onhan tässä vielä monta tuntia aikaa... ;DDD

   Poista
 2. http://lilaalakkaa.blogspot.fi/2013/01/love-when-i-needed-it.html
  <3

  VastaaPoista
 3. Nuo näyttää niin hyviltä tikuilla! Tekis mieli itekkin, mutta tänään juuri tuli uusia kiekkoja niin en taida viitsiä. Vielä ainakaan..:D

  VastaaPoista