Sivut

sunnuntai 27. tammikuuta 2013

TKOP: Osa 4.


Kahdeksanosainen piinapenkki on nyt puolessa välissä. Neljäs haaste, jonka minulle antoi Aino, kuuluu näin:  
"Huomennahan on upean Avatar-leffan tv-ensi-ilta, en tiedä oletko leffaa nähnyt mutta sen kunniaksi voisit tehdä Avatar-kynnet!:)
Käytä MNY:n 657, Rimmelin Sky High TAI Lumenen Live it Up-lakkaa, päätä itse! Kynsiin voisit taiteilla jotain vapaalla kädellä siveltimellä, vaikkapa Models Ownin Peach and Creamia ja Wild and Crazyn Twilightia käyttäen, AINAKIN ;)"Minkäänlaista käsitystä minulla ei elokuvasta ollut, koska en ole sitä katsonut. Jotenkin haaste piti kuitenkin toteuttaa, joten turvauduin tähän tutoriaaliin. Lakkoina käytin: MNY- 657 (pohjalla), Classics Metallic- 13 (tummemmat viivat), Konad- vaaleansininen leimauslakka (vaaleammat viuhkaviivat) sekä Wild & Mild- Polarbear (pilkut). Jouduin taas hieman oikaisemaan nimetyistä lakoista, sillä en löytänyt sopivaa inspiraatiokuvaa tai tutoriaalia, joissa olisin saanut käytettyä MO:n Peach and creamia tai W&C:n Twilightia.

Minusta lopputulos oli ihan kiva, vaikkakin siveltimenkäyttö oli vähän töksähtelevää ja jälleen olisin kaivannut ohuempaa sivellintä! Sanokaa nyt joku Avatar- maailmaan paremmin tutustunut, että saako tällä yrityksellä haasteen neljännen kohdan kunnialla läpi?!:)

TKOP:n neljä viimeistä osaa julkaistaan helmikuun puolella, kun tämä tammikuu on takunnut niin, etten ole millään saanut kaikkia osia valmiiksi. Tehtävää ei ole helpottanut yhtään uusien lakkarakkauksien kotiutuminen.. Mutta toivotaan että hiljaa hyvä tulee ja ollaanhan tässäkin haasteessa jo melkein voiton puolella!:)

<3llä Teanna

6 kommenttia:

 1. ihanat kynnet, haaste todellakin läpäisty!!:)

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. ihanat kynnet, haaste todellakin läpäisty!!:)

  VastaaPoista
 4. apua miten tuo nyt noin monta kertaa tuli, ei tää edes lagannut kommenttia lähettäessä :D

  VastaaPoista
 5. apua miten tuo nyt noin monta kertaa tuli, ei tää edes lagannut kommenttia lähettäessä :D

  VastaaPoista
 6. Hahah, sulla oli paljon asiaa!:)

  VastaaPoista