Sivut

sunnuntai 13. tammikuuta 2013

TKOP: Osa 3.


Kolmannen haasteen minulle keksi Mankka, joka päivittelee blogia nimeltä Itseaiheutettu kaaos. Myös Mankan blogin taustajoukoissa häärii pieni Termiitti-poika:) Hänen haasteensa kuuluu näin:
"Käytä Classics Metallic- 13-lakkaa ja aiheena graafinen kuvio :) "

Aihehan on suht helpon kuuloinen, vai mitä? Mun päässä silti jauhoi vain "geometrinen kuvio, geometrinen kuvio".. Googlen kuvahaku oli myös tässä haasteen osiossa kovassa käytössä, mutta paljoa apua sieltä ei herunut. Lisäksi annettu lakka on kaukana omalta värimukavuusalueeltani, mutta nyt on sitten paljon sinistä luvassa, kun kerran se on haasteeksi annettu!:) Sitä en tiedä, että täyttääkö tämä mani kumpaakaan kriteeriä (graafinen tai geometrinen), mutta lopputuloksen julkistan silti. Kuva ei anna oikeutta lakkaukselle, sillä jouduin poikkeuksellisesti kuvaamaan kynnet vasta seuraavana päivänä.


Tymäkän metallisinisen kanssa päätin yhdistää jotain toista huomioväriä, ja kun lakkalaatikon pohjalla on jo kauan pyörinyt punainen tarrarulla, niin ajattelin kokeilla sitä. Lakkasin ensin pohjalle kaksi kerrosta Classics Metallicia, jonka päälle yritin vapaalla kädellä rajata alueet Color Clubin Snow-flakesilla. En saanut mieleistä jälkeä, joten lakkasin kynnet kauttaaltaan SF:llä. Tässä vaiheessa mania sininen pohjasävy näytti aika kivalta punaoranssiin heijastavien lastujen kanssa, mutta eihän sitä voinut niin jättää, jos meinasin saada haasteen toteutettua. Rajasin kynsistä pienet alueet kirkkaalla teipillä ja lakkasin ylijäämäosat uudelleen sinisellä. Lopuksi reunustin lakkojen rajat punaisella koristeluteipillä.

Vaikka en sinisestä väristä kovin innostukaan, niin näitä kynsiä olisin voinut katsella ehkä hieman pidempäänkin, mikäli eivät olisi heti ensimmäisenä yönä kärsineet niin kovasti. Sininen metalliväri ei ollut kaikista sopivin lakka tällaiseen kerrostukseen, sillä jouduin laittamaan sitä melko paksusti viimeiseen kerrokseen, jonka takia lakkauksesta tuli tylsän muhkurainen ja hitaasti kuivuva. Jotain vähän samantyylistä voisi kokeilla hieman peittävämmän lakan kanssa:)

Koristeteippiä oli yllättävän helppo käyttää, mutta pysyvyys ei ollut parasta luokkaa. Väkisilläkin teipin päät jäivät joistakin kohdista töröttämään, jolloin ne tietysti repeilivätkin. Onpahan kuitenkin kokeiltu ja mitään kammoa uudelleen koittamiseen ei tullut:)

Mitä mieltä kolmannen päivän haastekynsistä? Vastasivatko nämä mielestänne annettua aihetta?

<3llä Teanna

2 kommenttia:

  1. Joo, kivat kynnet, mut ARVAA MITÄ on vissiin tullut ??? =DDD

    VastaaPoista
  2. Hei, mulla on menny tämä postaus ihan täysin ohi! Syytän termiittiä. Mutta hienosti toteutettu! Totesin kans itse myöhemmin, kun mietin miten itse tekisin sen, etten tainnut antaa ihan helppoa aihetta vaikka se siltä kuullostikin.
    Mutta halusit haastetta! ;)

    VastaaPoista