Sivut

tiistai 1. tammikuuta 2013

Vanha vuosi pakettiin.

Aloitetaanpa uusi vuosi muistelemalla menneitä. Monessa kynsiaiheisessa blogissa koottiin viime vuoden viimeisillä metreillä omat lempparit kasaan, minä teen sen heti uuden vuoden alkuun. Tätä aihepiiriä on lähestytty lempilakkojen ja -manikyyrien merkeissä, sekä osa myös siltä kannalta, että mitä on tullut vuoden aikana opittua tästä ihanasta harrastuksesta. Itse päätin koota omat lempparini huhtikuusta, eli blogin aloittamisesta joulukuuhun. Lempparilakkaukset valikoituivat useamman valintakriteerin perusteella, joita olivat mm. opettavaisuus eri koristelutekniikoista, tilanne/mielentila jossa lakkaus on tehty ja tietysti se, että lakkaus on miellyttänyt omaa silmääni.

Kynsiharrastukseni onkin herännyt oikein kunnolla eloon bloggaamisen aloituspäivistä eteenpäin ja paljon uutta on tullut vuoden aikana opittua. Toivottavasti kuvatkin todistavat väittämäni oikeiksi:)


Huhtikuulta eli ensimmäiseltä blogin elinkuukaudelta omaksi lempparikseni nousi nämä strasseilla koristellut kynnet. Mun mielestä strassein ja microhelmin koristellut kynnet ovat todella kauniita ja näyttäviä, mutta harvoin kehtaan itse niillä väkertää.


Toukokuussa kokeilin jotain uutta ja koristelin kynnet serveteillä. Se oli hauskaa puuhaa:) Oon aikonut toteuttaa kynnet samalla tekniikalla joskus uudemman kerran, mutta en ole vissiin löytänyt sopivan inspiroivaa servettiä tai muuten vain tämäkin asia on jäänyt aikomisasteelle. Suosittelen kokeilemaan!


Kesäkuussa leikittiin vedellä ja kynsilakoilla kuvassa näkyvin tuloksin:) Ensimmäinen vesimarmorointikerta ei ehkä ollut suuri menestys, mutta tämä lakkaus päätyi listalleni "harvinaisuutensa" takia, sillä vuoden aikana olen harrastanut tätä kynsitaiteen lajia tasan kolme kertaa.


Heinäkuussa tein ensimmäisen oikeasti onnistuneen liukuvärjäyksen.


Elokuussa juhlin ystävien häissä klassisessa ranskalaisessa manikyyrissä, jota oli hieman piristetty tarroilla. Harjoittelin heinä-elokuun aikana ranskiksen tekoa niin tippitarroilla kuin vapaalla kädelläkin ja mielestäni harjoittelu tuotti myös tulosta.


Syyskuu oli kynsilamaannuskuu ja olen postannut vain seitsemän kertaa, joten valinnanvaraa lempparikynsistä ei ollut hirveästi. Päädyin siihen, että nämä punaiset kynnet ruusutarroin ovat kuun parasta antia.


Lokakuussa otin ensimmäistä kertaa akryylimaalit käteeni ihan tositarkoituksella. Kovin erikoista tulosta ensikertalaiselta oli turha odottaakaan (varsinkaan näin epätaiteelliselta ihmiseltä), mutta minusta tuosta pikku haamusesta tuli oikeinkin suloinen kaveri:)


Marraskuun lumisateiden kunniaksi tehdyt kynnet:) Näissä ei oikeastaan ole mitään erikoista tai superhienoa, mutta olen niin ylpeä siitä, että olen oppinut leimaamaan kunnolla! Lisäksi tässä manissa on muutenkin kaikki asiat kohdillaan ja lakan rajojen siistimisessä olen kehittynyt aika paljon.


Joulukuussa opin, että askarteluun tarkoitettuja ääriviivatarroja voi hyödyntää myös kynsien koristelussa.

Vaikka minusta monesti tuntuukin, että toistan samaa vanhaa kaavaa ja koristelen AINA samalla tyylillä, niin kuvatkin sen todistavat että vajaan vuoden aikana on kuitenkin tullut kokeiltua montaa erilaista juttua. Paaaljon olen oppinut, kiitos kanssabloggaajien ja naamakirjan kynsikoristeluryhmien:) Myös kynsien kuvaamisessa olen mielestäni kehittynyt, vaikken vielä haluamallani taitotasolla ole siinäkään. Pienin askelin eteenpäin:)

Kynsien muoto ja pituus ovat vaihdelleet kuluneiden kuukausien aikana aika paljon, mutta nyt olen tainnut löytää oman linjani, joka näkyykin parissa viimeisimmässä kuvassa. Lyhyet, tasakärkiset kynnet miellyttävä silmääni eniten, joten niillä mennään:)

Haluaisin myös vihdoin löytää järkevän tavan kuvien merkitsemiseen. Kuten alkuvuoden kuvista huomaatte, niissä ei ole mitään blogiviittausta, kun taas näissä uudemmissa kuvissa on blogin osoite. Sellainen kiva, kuvaan lätkäistävä vesileima ois kiva, kun vain osaisin sellaisen tehdä!

Tulevalta vuodelta toivon uskallusta kokeilla erilaisia juttuja ja kehittymistä niin kynsien koristelussa kuin kuvaamisessakin. Mikäli Teannan oma paikka on pystyssä vielä ensi vuonna tähän aikaan, niin lupaan toteuttaa samantyylisen listan myös silloin, että päästään kaikki näkemään eteneekö tämä homma yhtään eteenpäin.

<3llä Teanna

9 kommenttia:

 1. Servettikynnet ja liukuvärjätyt on mun suosikit vaikka lumihiutaleet ja syyskuun punaiset on ihanat myös....en osaisi päättää:D
  Musta on kans tuntunut, että teen aina samanlaisia kynsiä mutta kun katsoo vuoden saldoa, niin onhan siellä kovin erilaisia kuitenkin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, tätä koostetta olikin mukava tehdä kun huomas että on sitä tullut tehtyä muutakin kuin yhtä ja samaa. Ehkä se itestä siksi tuntuu kuin toistais itseään, kun mulla ainakin tulee monesti tehtyä useammat saman tekniikan (esim. leimaus) kynnet peräkkäin.
   Kiitti kommentista:)

   Poista
 2. Servettikynnet on ihanat! Järjesstä kisa tai arvota!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti:) Ne oli kyllä kivat.
   Mulla oli lokakuussa pieni arvonta ja joulukuun alussa haastekisa, joten ihan pian en uskalla mitään sellaista toimintaa blogiini luvata. Katsellaan, joskus tulevaisuudessa kisa tai arvonta on mahdollista:)

   Poista
 3. Ihania kynsiä! En osaa päättää mikä olisi näistä lemppari, kun ovat kaikki omalla tavallaan niin kivoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Sainkin koottua joka kuulta vähän erilaiset kynnet, en itsekään osais päättää lemppareita enää näiden väliltä:)

   Poista
 4. Tosi kauniita kynsiä! Mun mielestä marraskuun kynnet taitaa olla kivoimmat(:

  VastaaPoista
 5. Kauniita kauniita!! Vilkaiseppa tätä ja liity toki seuraamaan http://naillifestyle.blogspot.fi/?m=0

  VastaaPoista