Sivut

keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Hurmaava harmaa ja sen iloisen väriset ystävät

Kynsilakkavarastoni on taas päässyt kuin varkain kasvamaan, eikä varasto-välilehti meinaa millään pysyä tässä eläväisessä tilanteessa mukana. Otan joku päivä asiakseni päivittää tilanteen, mutta se päivä ei ole vielä. En meinaan millään malta olla esittelemättä teille näitä suloisia uusia lakkarakkaitani, jotka ihana kynsilakkaystäväni mahdutti kimppatilaukseen mukaan!

Lila on meidän kynsilakkaystävyydessä se PayPalia käsittelevä puolisko ja kun hän suunnitteli tilausta Beautycosmeticsille, hän vinkkasi, että minullekin mahtuisi muutama pullo mukaan. Himoitsin Golden Rosen Jolly Jewelsiltä yhtä kaunokaista, mutta sitä ei ollutkaan saatavilla:( Siihen suruun aloin selailemaan sivustoa enemmänkin ja törmäsin Essencen Colour & Go 2013- kokoelmaan. Koko setti yhdessä näytti houkuttelevalta ja olisin halunnut kotiuttaa ne kaikki, mutta maltoin mieleni itselleni tuntemattoman lakkamerkin edessä ja rajasin tilauksen viiteen lakkaan.


Nämä ihanuudet tottelevat nimiä Party Princess, Free Hugs, Break Through, L.O.L sekä I'm The Boss.
Party Princess ja Free Hugs päätyivät ostoskoriini siltä varalta, jos joskus tulisi aivan vastustamaton halu tehdä kunnon Barbie-kynnet. Minusta se on aivan pätevä syy ostaa lakkoja, varsinkin kun nämä ovat vielä niin suloisia pelkästään pullossakin!;)
Break Through tuli paikkaamaan aukkoja violetissa viuhkassa ja L.O.L oli vaan pakko saada, vaikkei se yhtään olekaan sitä perus Teannaa. Ajattelin kai alkaa murtamaan näitä "värifobioita" ihan urakalla, kun viime aikoina kokoelmiin on alkanut lisääntymään sinisen, vihreän ja keltaisen sävyjä..
I'm The Boss ei näytä millään tavalla kuuluvan tähän rivin hännille, kun muut ovat selkeästi kevään värejä ja tämä taas viittaisi enemmän syksyyn. Ihana se on silti, eikä lainkaan niin synkkä kuin voisi luulla, sillä ITB:ssä on runsaasti hopeista glitteriä sekä epämääräisen muotoisia hologrammisia sirpaleita.


I'm The Boss pääsikin ensimmäiseksi kokeiluun. Kaksi kerrosta peitti mainiosti, joskin lakkaa tuppasi tulemaan sutiin liikaa ja kerroksista tuli väkisinkin paksuhkoja. Koostumus oli sopivan jämäkkää, eikä jälkisiivoukselle ollut juuri tarvetta. Ainoa "miinus", jonka tästä lakasta keksin on se, että lakka on kynnellä tummempi kuin pullossa. Miinus on lainausmerkeissä siksi, että vaikka sävy ei vastannut aivan odotuksia, niin kaunis se oli siitä huolimatta ja tämä lakka jää varmasti minimalistiseen harmaiden lakkojen kokoelmaani!

Lakan sisältämät glitterit ja holosirpaleet varmistivat sen, että väriltään synkkä lakka ei jäänyt kynnellä tunkkaisen näköiseksi. Tätä lakkaa oli niin kiva katsella, etten raaskinut peittää sitä koristeilla ollenkaan. Paksumpien kerrosten vuoksi lakan elinikä jäi kevyemmin levittyviä kavereitaan lyhemmäksi, eikä lakka ihanuudestaan huolimatta sen vuoksi pysynyt kynsillä kuin hieman reippaan vuorokauden. Ihana se oli niin kauan kuin sitä kesti<3

Tällä hetkellä lakanvaihtovälini on keskimäärin kolme päivää ja testaamattomia lakkoja ehkä reilut kolmisenkymmentä, joten en osaa luvata vielä koska nämä loput Essencet näkyvät kynsillä. Ehkäpä aurinko alkaisi näyttäytymään enemmän näilläkin leveysasteilla, niin tekisi mieli lakata kirkkaammilla lakoilla harmaiden sijaan:) Aurinkoa odotellessa!

12 kommenttia:

  1. Essencen lakat on vaan huippuja! Tosi kauniita sävyjä oot valinnu, harmaan ystävää miellyttää eritoten just tuo I'm the boss. Moiseen ei ole tullut muualla törmättyäkään (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt kolmea lakkaa testanneena alan itsekin vakuuttumaan Essencen laadusta. :) ITB on kyllä hieno lakka!

      Poista
  2. Kiva setti :) Ja noi essencen pullot on niin ylisöpöjä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on.. Mut nälkä kasvaa syödessä ja nyt haluaisin näitä vaan lisää ja lisää:D

      Poista
  3. Ihania värikkäitä hankintoja :)

    VastaaPoista
  4. Ihania! Essencen lakat on kyllä rakkautta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, samaa mieltä! Nää on niin sieviä ja sulosia jajaja.. Sutikin oikein passeli mun kätöseeni:)

      Poista
  5. Ihana tuo I'm the Boss! En malttaisi odottaa että pääsen kesällä taas hamstraamaan Essencen lakkoja Italiasta.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aaarrrgghh, kade!! Voi kun pääsiskin joskus noita livenä hypistelemään ja valkkaamaan parhaista parhaimmat! Tarttee ehkä suunnitella seuraava ulkomaanmatka maan lakkatarjonnan perusteella;)

      Poista
  6. Haha, en siis ole ainoa jolle tuo L.O.L teki jonkun ihme pakon ostaa! En nimittäin itsekkään harrasta tuon värisiä lakkoja. :D
    I'm the boss lähti ostoslistalle. Muut noista omistankin jo! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nyt meitä on sitten ainakin kaksi:D L.O.L kyllä huutelis tuolta hyllyltä, mut vaikka sain sen tilattua niin sen kynsille saaminen onkin eri juttu.. Saa nähdä kauanko sitä oikein kehtaan huudattaa;D

      Poista