Sivut

lauantai 13. heinäkuuta 2013

Kenkäviikko

Viime kesänä Künsii- blogia kirjoittava Hannele osallistui kenkähaasteeseen, jossa piti käyttää joka päivä eri kenkiä kuukauden ajan ja vielä kuvatakin kengät. Minusta tuo haaste kuulosti hauskalta ja päätin jo silloin, että toteutan haasteen joskus, mutta hieman omilla säännöillä. Kuukausi tuntui liian pitkältä ajalta malttamattomalle sielulleni, joten päätin toteuttaa tällaisen tynkähaasteen, eli kuvasin käyttämäni kengät viikon ajalta. Kukaan ei ole minua tähän haasteeseen haastanut, mutta sen sijaan minä haluan haastaa tähän kaikki lukijani, jotka tunnustautuvat edes pikkiriikkisen kenkäfriikeiksi!;)

Minulla ei ollut mitään tarkkaa aloitusaikataulua haasteelle ja oikeastaan aloitinkin sen aika randomisti viime lauantaina. Mies rukka ihmetteli, että mitä kummaa tuo vaimo pyllistelee pihalla kännykkä maantasossa.. Voin kertoa, että kenkien kuvaaminen niiden ollessa jalassa EI ole hirveän helppoa, saatika sitten fiksun näköistä hommaa. Hassut kuvakulmat johtuvat siis siitä, että olen itse kuvannut kengät niiden ollessa jalassa. Tällä kertaa toteutin haasteen puhelimen kameralla, sillä järkkäriä en olisi millään saanut taipumaan erikoisiin kuvausasentoihini ;D

Sain kun sainkin kuvattua kengät viikon jokaiselle päivälle ja tässä tulee todistusaineisto:

Lauantai 6.7. Äidin synttärijuhlille laitoin ekaa kertaa jalkaan nämä uudet Marco Tozzin kiilakorot.

Sunnuntai 7.7. Rennot kotoilukengät MicMacilta. Nää on ihan supermukavat jalassa!

Maanantai 8.7. Vierailimme Termiitin kanssa kummini luona ja jalkaan valikoituivat ihanat Blancon ballerinat.

Tiistai 9.7. Työkenkinä vanhat ja luotettavat Pumat.

Keskiviikko 10.7. Sadepäivänä DinSkon kumpparit jalkaan.

Torstai 11.7. Nämä kengät ostin H&M:n alesta ja ovat vasta totutteluvaiheessa. Jos mun jaloilla ois naama, niiden ilme ois ö_Ö kun joutuvat näihin kenkiin. En oo yhtään tottunut näin korkeisiin korkoihin, mut nää vaan oli ostettava, kun kerran halvalla sai ;D

Perjantai 12.7. Kiilakorot on aivan selkeesti mun juttu, niitä löytyy eniten. Nämä O.I.S:n ihanuudet ostin viime kesänä Aleksi13:sta alesta.

Tunnistitko pienen kenkäfriikin itsessäsi ja otatko haasteen vastaan? Mikäli otat, niin olisi kiva jos linkittäisit minullekin kenkäviikkosi:)

7 kommenttia:

  1. Täällä on yksi kenkäfriikki! :D Ja apua, miten söpöt nuo ensimmäiset kengät! Kaikki kenkäsi voisin tosin kotiuttaa. ;D Mun täytyy kyllä varmaan tehdä tällainen kenkäviikko haaste myös! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti:) jipii, jään odotteleen sun kenkäpostausta!:)

      Poista
  2. Ihana haaste! Saattaisi mennä toteutukseen :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ota ihmeessä haaste vastaan:) Musta on kiva päästä kurkkimaan muidenkin kenkävarastoja:)

      Poista
  3. Ompa hauska idea! Noita kenkiä kun löytyy omastakin kaapista melko monet, mutta olen huomannut, että silti tulee käytettyä yksiä ja samoja kenkiä pääsääntöisesti. Otan haasteen vastaan, mut mulla ei ole blogia, joten en valitettavasti pääse jakamaan kuvia:o/ Niin, ja nyt toimii hyvin linkit tekstissä :o)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama homma, just sain kulutettua lempiballeriinat puhki, kun oon käyttänyt niitä niin paljon. Sitä aina jotenki jumittaa niihin tiettyihin kenkiin, joihin tykästyy. Siksi tää onkin kiva haaste, kun tulee ulkoilutettua muitakin pareja, ettei tarvii kuvata seitsemänä päivänä samoja kenkiä:) Haastapa blogia kirjoittava ystäväsi kans mukaan ja tehkää yhteinen postaus, niin pääsee maailma ihastelemaan sinunkin kenkävarastoja!;)

      Kiitos vielä palautteesta blogia kohtaan!:) Tulipahan vihdoinkin korjattua tuo linkin väri, kun olin sitä tosiaan jo suunnitellutkin, mutta jotenkin se aina jäi tekemättä..

      Poista
  4. Mulla on paljon ihania kenkiä, mutta hyppään silti niihin ihaniin rähjäisiin mokkasiineihin, kun lähden. Ne on vaan niin tutun turvalliset ja helpot. =D
    Ihania kenkiä sulla! =)

    VastaaPoista