Sivut

tiistai 10. joulukuuta 2013

31DC2013 - Päivä 17: Glitterit

Hain tarkoituksella näihin kynsiin jouluista tunnelmaa, sillä tein nämä Termiitin päiväkodin joulujuhlia ajatellen. Joulunalusaika kun on muutenkin glitterlakkojen kulutusjuhlaa, niin tässä haasteen osiossa ei tarvinnut kauaa inspiraatiota metsästää. Alkuperäistä suunnitelmaani muutin hieman lakkauksen edetessä, mutta perusidea pysyi samana; paljon glitteriä ja jouluista leimaa päälle!:)

Ideoin eräänä iltana näitä kynsiä selailemalla Facebookin kynsikoristelut- ryhmän käyttäjien lisäämiä kuvia. Tiken kansiossa törmäsin muutamaan otteeseen erääseen kauniiseen leimaan, jonka tunnistin löytyvän myös omasta laattakokoelmastani. Kyseinen kuvio on ihanan monikäyttöinen ja sopii mihin tahansa vuodenaikaan, mutta erityisesti se sopii minusta jouluisiin kynsiin.

Ennen glitterilakan levitystä laiton kynsille kaksi kerrosta Gina Tricon Nude Pinkiä. Tarkoitukseni oli tehdä leimojen alle glitterivoileivät, mutta valitsemani glitteri ei ollutkaan siihen tarkoitukseen parhaimmillaan. Nudelle pohjalle lakkasin kolme kerrosta Coral Las Vegas Nevada- lakkaa. Nevada on kirkaspohjainen, kultaista glitterpölyä sekä hologrammisia hex-glittereitä sisältävä lakka. Glitterpöly tuli aika kivasti sudista kynsille ja holohippusetkin suostuivat yhteistyöhön, kun lakkaa otti kerralla hieman anteliaammin sutiin.

Kolme kerrosta glitteriä peitti melko hyvin, mutta ei täydellisesti. Pohjalle olisi tietysti pitänyt valita kultainen lakka, jotta se näyttäisi tasaisemmalta. Tämän siitä sai kun en nuukuuksissani tikuttanut noita Coraleita, kun en ollut varma jäävätkö ne kokoelmiini enkä halunnut tuhlata tikkuja turhaan.. En ole kyllä vieläkään varma tykkäänkö tästä Nevadasta niin paljon, että se saisi pysyvän paikan lakkalaatikostani. Tämä on nimittäin sellainen glitteri, jota pikakuivattava päällyslakka vetää ikävästi kokoon ja kasvuraja näyttää heti useamman päivän ikäiseltä.

Nevadan päälle leimasin kiemurakuviota Bundle Monsterin laatasta BM-314 Konadin punaisella leimauslakalla. Kuvion ohuimmat osat eivät oikein tahtoneet nousta leimasimeen kokonaisina, mutta muuten se toimi hyvin vähän keskinkertaisesti kohdistettunakin. Kuviointi ja glitteri sopivat mielestäni kivasti yhteen ja lopputuloksesta tulee mieleeni joulukuusen pallot:)
Laiskana olisin kaivannut kuviolle peilikuvaa, jotta kumpaankin käteen olisi tullut kuviot oikein. Tiedän kyllä sen vinkin leiman kääntämisestä toisella leimasimella ja hankin jo leimasimenkin sitä varten, mutta en jaksanut ruveta nyt säätämään niiden kanssa. Ehkä testaan sitä jonain sellaisena päivänä, kun kynsistä ei ole välttämättä pakko tulla julkaisukelpoiset ja niissä on vähän sössimisvaraa :D

Lakkojen poistamista odotan vielä vähemmän kuin yleensä, sillä minulla oli alkujaan tarkoitus testata tässä yhteydessä IsaDoran uutta Peel Off- lakkaa, mutta sitä ei ollutkaan vielä Cittarin valikoimissa viimeksi siellä pyörähtäessäni:/ Nyt täytyy tyytyä vanhaan kunnon foliotekniikkaan ja pitää silmät auki kaupoissa, joskos se Peel Off kävelisi vielä vastaan.

16 kommenttia:

 1. ihanat! mulla on kokeilematta tuo kultainen lakka, hmm.. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Eikun kokeilemaan vaan, on tää aika ihanasti kimalteleva:)

   Poista
 2. Nätit:) Tuo leima on minunkin suosikkini.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Näitä katellessani en kyllä tajua miksi kesti niin kauan kokeilla tuota leimaa.

   Poista
 3. Niin kauniit ja niin ihanan jouluiset kynnet! :) Peel off -lakkaa olen itsekin yrittänyt kaupoista metsästää mutta en ole vielä löytänyt :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:) Mä koitan huomenna taas metsästää peel offia, jospa kävis jo tuuri ja se löytyis. Toivottavasti säkin löydät:)

   Poista
 4. Ihanan jouluisat kynnet! Löysin oman peel-offini Oulun stokkalta viime viikolla, silloin omani oli viimeinen. En tiedä onko tullut lisää, mutta muualla en noita ole nähnyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Pitää käydä huomenna katsastaan stokkan tilanne, jospa siellä ois!

   Poista
 5. Oih kuinka ihanat ja säihkyvät kynnet! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti!:) Kestävätkin nää on, huomenna tasan viikko kynsillä eikä kulumaa nimeksikään. Poistaminen on varmaan tuskallista:/

   Poista