Sivut

perjantai 20. joulukuuta 2013

31DC2013 - Päivä 19: Galaksit

Galaksikynsien tekoa en odottanut sen kummemmin kauhulla kuin innostuksellakaan, vaan tämä on oikeastaan vain tällainen "välipäivä" noiden vähän puhuttelevimpien aiheiden keskellä. En oikein tiedä miksi en ole koskaan saanut aikaisemmin tehtyä itselleni galaksikynsiä, vaikka toisten kynsillä ne ovatkin aina niin kivalta näyttäneet. Ihan hyvä siis, että tämä aihe on osana tätä haastetta, niin sain vihdoinkin kokeiltua näidenkin tekoa:)

Tein jonkin verran taustatyötä ennen lakkauksen aloittamista ja tutustuin googlen tarjoamaan antiin galaksikynsien tutoriaaleista. Pistin mielestäni parhaimpia vinkkejä korvan taakse ja toteutin omat kynteni vähän kaikkien niiden sekoituksella. Galaksikynnet on melko helppo ja nopea tehdä ja oikeastaan hain tutoista apua lähinnä lakkavalintoihin sekä vinkkejä töpöttelyjärjestykseen.

Aloitin galaksikynsieni rakentamisen lakkaamalla pohjalle kaksi kerrosta Essencen Edward's Lovea. Pohjalakan ihanuus ei juuri lukuisien töpöttelykerrosten alta paljastu, mutta olen esitellyt tämän rakkaan Edwardin aikaisemminkin ja tuossa postauksessa lakka näkyy selvemmin.

Mustan pohjan päälle aloin töpöttelemään eri sävyisiä lakkoja vähän fiiliksen mukaan sinne tänne, mutta koitin kuitenkin luoda sellaisia pieniä "sumukohtia" jokaiseen kynteen. Töpöttelyyn käytin yhteensä kuutta eri lakkaa ja tekstin selvänä pitämiseksi listaan ne vain tämän postauksen loppuun. Pääasiassa käyttämäni lakat olivat koostumukseltaan shimmereitä ja ne sopivatkin tähän tarkoitukseen oikein hyvin. Lopuksi lisäsin kaikille kynsille kerroksen hologlitteriä loistamaan tähtien lailla:)Mielestäni näistä tuli aika kivat ja kimaltelevat galaksikynnet, vaikka lähikuvissa ne näyttävätkin valitettavan nuhjuisilta:/ Livenä nämä näyttävät paljon moniulotteisemmilta kuin kuvissa ja hologlitterit tuovat lakkaukseen ihanasti eloa. Aikaa kynsien tekemiseen ei mennyt kauaa ja nämä oli oikeasti tosi hauska tehdäkin! Kokeilen siis ehdottomasti galaksikynsien tekoa vielä joskus uudemmankin kerran:)

Käytetyt lakat suunnilleen käyttöjärjestyksessä:
Essence - Edward's Love
Essence - Alice Has a Vision- Again
OPI - DS Magic
Flormar - Holographic 802
Gina Tricot - Cream
Gina Tricot - Silver
Gina Tricot - Candy Pink
Coral - Just Married

8 kommenttia:

 1. Sillon kun mä tein nää kynnet haastejuttujen aikana tein kans kunnon taustatyöt googlen ja youtuben avulla! :D
  Nää sun on todella kauniit. :)

  VastaaPoista
 2. Todella hienot!:)
  Pitää joskus itsekin kokeilla mutta musta tuntuu että en onnistu..:/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:)
   Musta kyllä tuntuu että onnistut, kunhan vaan uskallat yrittää! Tutoista saa hyviä vinkkejä;)

   Poista
 3. Todella hyvin onnistuneet galaksit! Ihanat <3
  Vois itekki kokeilla pitkästä aikaan näitä, yhden kerran kokeilin ja ei oikein onnistunut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:)
   Ei nämäkään ihan täydellisesti onnistuneet, mut jospa toisella kertaa jo paremmin:)

   Poista