Sivut

maanantai 23. joulukuuta 2013

Jouluinen skittlette

Ennen blogin joulurauhan julistamista ajattelin vielä esitellä teille tämän vuoden joulukynteni:) Alunperin meinasin sisällyttää hommaan 31 päivän haasteen seuraavan osion, eli vesimarmoroinnin, mutta tähdet ja kuut eivät tällä kertaa olleet ollenkaan suosiollisissa asemissa sitä ajatellen niin jouduin hieman muuttamaan suunnitelmaa matkan varrella. Visio jouluisesta skittletestä kuitenkin säilyi ja toteutuikin:)

China Glazen Ruby Pumps oli ehdottomasti sisällytettävä lakkavalintoihin ja sen kavereiksi valikoitui saman merkin Winter Holly. Rubylla lakkasin kummastakin kädestä kaksi kynttä ja Kynsikoristelut- ryhmässä käydyn peittävyyskeskustelun takia kiinnitin erityisesti huomiota kerrosten lukumäärään. Minun kynsilleni riitti kolme kerrosta, kun taas osa kertoo saavansa täyden peittävyyteen kahdella ja osa vasta neljännellä kerroksella. En tiedä onko tämäkin asia riippuvainen enemmän kuun asennosta vai ihan lakkaajan omasta lakkaustyylistä ja siitä, että kuinka vaativa lakkaa kohtaan on. Winter Hollyn lakkasin Gina Tricon Creamin päälle, koska olin sen valinnut vesimarmorointien alle (joka ei siis koskaan toteutunut), enkä viitsinyt poistaa niitä enää. Winter Hollya laitoin myöskin kolme kerrosta, jolla sain pohjan peittymään. Epäilen että nakulle kynnelle sitä saisi kerrosta vieläkin runsaammin.

Nimettömiin halusin kokeilla Petteri- poron tekemistä Sammyn mallin mukaan. Poron turkkiin käytin Essien Chinchillyä ja rajauksiin Don't Sweater It:ä. Punainen nenä on tehty Ruby Pumpsilla ja silmiin käytin Gina Tricon Creamia ja Blackia. Porot oli aika helppo tehdä, jopa oikean käden kaverista tuli melko tunnistettava:) Käsin maalailua pitäisi kyllä käsien vapinasta päätellen harjoitella enemmänkin..
Vaikka alkuperäinen suunnitelmani epäonnistuikin, niin viihdyn näillä kynsillä varmasti hyvin aaton yli:) En olisi uskonut, että käytän joulukynsiini vihreää, mutta toisaalta, mikä muu olisi parempi syy käyttää Winter Hollya kuin joulu. Lisättyäni vihreisiin kynsiin vielä parit kultaiset niitit ne istuivat mielestäni hyvin jouluiseen skittletteeni. Nimettömien koristelut taas poikkeavat RB:n ja WH:n tyylistä sopivan paljon, että ne tuovat lakkaukseen raikkautta. Oikeastaan olen melkein iloinen että vesimarmorointi ei onnistunut, sillä tykkään tästä lopputuloksesta yllättävänkin paljon!:)

Oikein ihanaa ja rauhallista joulua kaikille lukijoilleni!
Palaillaan pyhien jälkeen asiaan:)

12 kommenttia:

 1. Vitsi sulla on ihan täydellisen muotoiset kynnet! ♥ Hauskaa joulua sinnekin :)

  VastaaPoista
 2. Hauskaa joulua! :) Voi kun sulonen toi nimetön :D

  VastaaPoista
 3. Ihana poro :D.

  Oikein mukavaa joulunaikaa

  VastaaPoista
 4. En viitti enää jouluja toivotella, kun se on jo lähes ohi :D
  Mutta todella kauniit kynnet! Ja varsinkin toi poro on ihana :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielähän tässä on joulufiilis kun kaapit pursuaa suklaata ja kinkkua:D Noita syödään varmaan vielä juhannuksena!
   Kiitos:)

   Poista