Sivut

perjantai 27. joulukuuta 2013

31DC2013 - Päivä 20: Vesimarmorointi

Voi että vesimarmorointi on mukavaa silloin kun se onnistuu! Yhtä lailla se on maailman raivostuttavinta hommaa silloin, kun se ei ota onnistuaakseen pitkänkään kamppailun jälkeen. Tänään ei kyllä ollut taivaankappaleet kohdillaan ja varmaan maapallo oli muutenkin pois radaltaan, kun marmorointi ei halunnut onnistua sitten yhtään!

Säästän teidät pahimmalta purkautumiselta, sillä varmaan kuvat katsottuanne ymmärrätte minkälaisessa mielentilassa rouva täällä kirjoittelee.. Kuvissä näkyvät marmoroinnit olivat nimittäin tämän päivän parhaimmistoa. Kertonee kaiken oleellisen tasosta? Lisämaustetta tälle fiilikselle tuo kamaluuksia kokenut etusormen kynsi, joka sinnittelee paikoillaan lakkakerrosten ansiosta.. Se ei näytä livenä ihan yhtä muhkuraiselta kuin kuvissa, vaikkei se kyllä kaunistakaan katsottavaa ole. Ehkä minun pitäisi vaan päästää se tuskistaan ja harjoitella oikean käden kuvaamista sillä aikaa kun se kasvaa takaisin..

No enikeis, tässä kuvat epäonnistuneesta vesimarmoroinnista kumppaneineen.Marmoroinnin möhlittyäni lakkailin muut kynnet skittlette-tyylisesti. Nimettömiin ja peukaloihin tuli kaksi kerrosta Ginan Sea Bugia ja pikkurilleihin China Glazen I'm Not Lionia. Marmorointiin käyttämäni lakat olivat kaikki Gina Tricon lakkoja; Black, Gold sekä jo edellä mainittu Sea Bug.

Valitsemani lakat tuntuivat aluksi käyttäytyvän hyvin veden kanssa, mutta kuviointi ei meinannut onnistua ja sain jatkuvasti aikaan suuria ilmakuplia kuvioihin:/ Mietin itsekseni, että olisiko lakan ohennin voinut vaikuttaa kuplimiseen? Olen meinaan joutunut ohentamaan jo tuota Blackia, kun se alkoi olemaan liian tönkköä.. Aikaisemmin se on toiminut hyvin marmoroinnissa, joten en keksi muutakaan syytä kuplimiselle.

Onneksi tämä on nyt ohi.. Mutta haaste jatkuu, vielä kolmasosa suorittamatta! Tarkoitukseni oli suorittaa haaste tämän vuoden aikana, mutta päivät loppuvat auttamattomasti kesken. Jatkamme siis haasteen parissa vielä vuonna 2014, vaikka otsikko puhuukin tästä vuodesta:)

6 kommenttia:

 1. Kauniisti marmoroitu! Vieläkään en ole uskaltautunut kokeilemaan:D ehkä vielä joskus...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Sitten kun uskaltaudut kokeilemaan niin muista varata ihan reilusti aikaa ja kärsivällisyyttä!:D

   Poista
 2. Ihanat värit! Pystyn niin samaistumaan tuohon epätoivon/raivon tunteeseen mitä tuo marmorointi voi saada aikaan :oD Ikävä kohtalo tuolla etusormen kynnellä.Itselläni on vasurin keskari liuskottunut pahasti:o(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Värit oli kyllä mieluiset, ehkäpä joskus kokeilen tätä ideaa vielä uudemman kerran..
   Mulla ei ole tällä hetkellä liuskottumia, mutta tuo etusormen kynsi haluaa ottaa aina osumaa.. Just sain kasvatettua edellisen loven pois, joka syntyi kamppailussa leipäpuukon kanssa. Jospa tuo pysyis vähän aikaa kasassa, kun tein siihen hätäapu-korjauksia:)

   Poista
 3. Mie niin osaan kuvitella kuinka se rouva siellä yrittää marmoroida savu korvista nousten :D Se on niin ärsyttävää kun saat päähäsi hyvän idean ja haluat välttämättä toteuttaa sen, niin sitten mikään ei onnistu! >:(
  Mutta kyllä nämä on miusta onnistuneet lakkaukset, ihanat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, kyllä tosiaan nousi savu ja ärräpäät lenteli:D Nyt sille voi jo melkein nauraa, vaan eipä tekohetkellä hymyilyttänyt!

   Poista