Sivut

perjantai 11. heinäkuuta 2014

Kesäillan kynsistudio

Sain eilen kunnian osallistua jo toistamiseen Nannen ja Heidin järjestämään kynsistudio-iltamaan. Meno ja meininki oli vähintäänkin yhtä lakkahuuruista, iloista ja paikoittain jopa hysteeristäkin verrattuna viime kynsistudioon, jota vietimme ystävänpäivänä.

Kunnon kynsibloggaajan tapaan minulla oli tietysti kamerakin mukana illanvietossa, mutta kaikessa siinä tohinassa se unohtui laukkuun koko illaksi!:D Onneksi nykyajan puhelimissa on ihan kohtuullisen hyvät kamerat ja minäkin muistin muutaman otoksen omalla ompullani ottaa. Haluan kertoa teille vähän huipusta illastani kanssaharrastajien kera, ja jottei teksti alkaisi vilkkua silmissä kuvitan tätä kertomusta muutamilla kännykkäräpsyillä.

Aloitimme kynsistudion kahvittelemalla ja päivittämällä vähän viime aikojen kuulumisia. Heidi esivalmisteli samalla meille illan ruokatarjoiluja, kun me jo pohdimme tulevia lakkauksiamme. Heidin mies ei ollut kotona, joten sen sijaan että olisimme linnoittautuneet hänen ihanaan (mutta ei ilmastoituun) kynsivaltakuntaansa, leiriydyimmekin tarvikkeinemme keittiön pöydän ääreen. Hetken aikaa mietiskeltyämme siirryimme kynsistudion puolelle katselemaan, josko Heidin lakkavarastoista löytyisi tarpeisiimme sopivia aineksia:)


Meillä ei ollut varsinaisesti mitään yhtenäistä teemaa kynsillemme, mutta suunnittelujen jälkeen totesimme illan epäviralliseksi teemaksi muodostuneen liukuvärjäyksen sekä neonvärit. Minä olin kehittänyt itselleni melkein pakkomielteisen ajatuksen siitä, että loihtisin itselleni upean manin nudella ja neonväreillä ja myös Nanne oli haaveillut neonlakoista. Minä luotin siihen, että kyllä tytöiltä löytyy tarpeisiini sopivia neonvärejä ja Nanne oli taas ajatellut minun omistavan niitä enemmältikin. Hienot mielikuvat, jotka mm. nämä Annin kynnet olivat päässäni aiheuttaneet, meinasivat murtua sopivien lakkojen puutteeseen!


Onnekseni vietin iltaa kahden hyvän mielikuvituksen omaavan kanssaharrastajan kanssa ja saimme lopulta yhteistyöllä valittua minulle lakat ja kynsien toteutustavan:) Tuo kuvassa näkyvä suunnittelumalli on käsittääkseni Heidin käsialaa, tai ainakin häneltä me muut kynsiharrastajat niitä saimme toissaviimeisimmässä miitissämme. Itse tykkään käyttää tuota paperiversiota ja värikyniä manikyyrin suunnittelussa, sillä minulla on muuten vaikeuksia hahmottaa kokonaisuudessaan minkälaista lakkausta olen tekemässä.

Heidillä oli aika selkeä visio omiin kynsiinsä, hän halusi "yllättäen" vihreää.. Hän päätyi valitsemaan pari erisävyistä vihreää lakkaa liukuväriä varten ja koristelutkin saatiin päätettyä melko näppärästi yhdessä pienen Instagram- ja Pinterest-selailun jälkeen:)

Nanne luotti melkein sokeasti meidän kahden visioihin ja teki työtä käskettyä!;D Hänellekin piti saada liukuväriä kynsille ja värisävyiksi valikoitui vihreää ja pinkkiä mahdollisimman "neonmaisissa" sävyissä. Hän oli myöskin aikaisemmin kertonut, ettei ole vielä testannut kynsivinyyleitä, jotka tilasimme kimpassa jo aaaaaikoja sitten, joten määräsimme häntä yhdistämään nekin lakkaukseen :)


Illan edetessä pidimme välillä myös tankkaustauon Heidin ihanien kokkailujen parissa. Heidi tarjosi meille ihanaa suolaista piirakkaa ja avokadosalaattia. Jälkkäriksi nautiskelimme hedelmäsalaattia vaniljavaahdon kera!:P Kattaushienostelut jätimme sikseen ja raivasimme pöydältä lautasille sopivat kolot kynsitarvikkeiden lomasta.

Jossakin välissä lakkailujani huomasin, että en pääse valitsemillani lakoilla mielikuvissani näkyvään lopputulokseen. Olin valinnut lakkapakistani sinne vastikään muuttaneen uutuuden, Claire'sin Dizzyn, tuomaan lakkaukseeni sitä kaivattua neonia nuden rinnalle. Dizzy sisältää paria eri kokoista neonväristä hex-glitteriä, joista isompia ovat pinkit ja vihreät ja pienemmät ovat kaikki sinisiä. En tajunnut tätä lakkausta aloittaessani ja aloin harmittelemaan sitä, että olisin kaivannut lakkaukseeni enemmän eri kokoisia ja -värisiä hex-glittereitä! Pienen päänraapimisen jälkeen keksimme kuitenkin yhdessä, mistä noita glittereitä löytyy. Ja vieläpä ihan läheltäkin!:)


Älysin yhtäkkiä, että viime postauksessa esittelemäni Vanilla Sorbet sisältää juurikin haluamiani glittereitä! Ainoa ongelma oli, että minä halusin puhtaita glittereitä, enkä valkoisen crellymöhnän peitossa olevia. Hetken mietinnän jälkeen Heidi toi minulle kaapista teräksisen puolen desin mitan, jota käytin "glitterinhuuhdonta"-astiana. Kaadoin mitan pohjalle muutaman millin kynsilakanpoistoainetta ja tipauttelin sekaan Vanilla Sorbetia. Pilkkutikulla sekoittelun jälkeen lakkapohja oli erottunut glittereistä ja minulla oli tarjolla kasapäin eri kokoisia neonhituloita!:)

Koetin ensiksi kaivella glittereitä erinäisillä kynsitarviketyökaluilla, kunnes tajusin että voisin imeyttää ylimääräset nesteet pois astiasta vanulapuilla. Tämän jälkeen työskentely olikin yhtä tanssia.. Or not! Sain nimittäin heiteltyä glitteriastiaa pitkin lattioita, josta Heidi sen sitten kiltisti keräili minulle takaisin. Saattaa olla, että käynnistäni jäi keittiön lattialle sekä ruoanlaittoastioihin muutama kauniin värinen hex-glitteri muistoksi!;D


Pikkuhiljaa kaikkien kolmen naisen manikyyrit alkoivat valmistumaan. Nanne oli _tällä kertaa_ nopein ja säästyi kirosanoilta, kun taas Heidillä meinasivat koristelut vastustaa. Leimaussuunnitelmien ja huonojen siirtokuvien jälkeen tajusin tarjota juuri Heidin kynsiin sopivia siirtokuvia omista varastoistani ja lopulta hänkin pääsi kynsien viimeistelyvaiheeseen. Itselläni lakkaus sujui melko ongelmitta, vaikka muutin lakkaussuunnitelmaakin muutamaan otteeseen matkan varrella.

Keittiönpöytä muuttui illan aikana melkein tunnistamattomaksi kynsilakkojen ja -tarvikkeiden sotatantereeksi. Kun kissa on poissa niin hiiret hyppivät pöydillä.. Vai mitense meni? Uskaltaakohan Heidin mies enää poistua kotoa, kun hullut kynsinaiset valtaavat talon sillä välin kun hän on poissa..:D


Aamuyön tunneille venyneestä kesäillan kynsistudiosta jäi mielettömiä muistoja, kasapäin uusia ideoita sekä iloinen mieli ja yhteistyöllä suunniteltu, erittäin mieluisa manikyyri:) Viimeisimpänä tekona ennen kotiinlähtöäni kuvasimme vielä kaikkien kynnet yhdessä Heidin takapihalla hyttysten ahdistellessa. Näissä kiireessä otetuissa kynsikuvissa ja hämärässä valaistuksessa huomaa, ettei puhelimen kameralla saa kuitenkaan ihmeitä aikaan.. Nanne luultavasti on napsinut omista ja Heidin kynsistä hieman laadukkaammat kuvat teidän iloksenne, joten suuntailkaa Pinkkipantterilandiaan väijymään! Jospa pieni joukkopaine pistäisi Nannen kirjoittelemaan kynsistudiopostausta piakkoin!;D

Omat kynteni sentään voin teille esitellä vähän tarkemmin, mutta jätän sen seuraavaan postaukseen, jottei tämä venyisi ihan älyttömiin mittoihin. Koitan kuitenkin naputella oman kynsipostaukseni ilmoille mahdollisimman pian, koska palan halusta päästä hehkuttamaan näitä lakkauksia teillekin vielä kun ne ovat kynsillä!:)

Kiitos vielä tytöille huipusta seurasta, maukkaasta ruoasta ja laadukkaista yhteistyöideoista!;D Toivottavasti pääsemme lakkailemaan kynsiä yhdessä vielä monet monet kerrat!:)

11 kommenttia:

  1. Näyttää hauskalta! Ja kesäisiä kynsiä ootte saanut aikaiseksi - me likes :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos E-S! Meillä kyllä olikin hauskaa, kiva jos onnistuin välittämään edes osan tunnelmasta ruudunkin kautta:) Kaikkien kynsistäkin tuli vieläpä tosi kivat ja niin erilaiset, niinkuin kantajansakin ;)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Eikö vaan olekin:) Heidi ja Nanne ovat harrastaneet näitä kynsistudioiltamia jo pidempäänkin ja tänä keväänä minäkin sain kunnian olla osana sellaista:) Yhdessä lakkaaminen ja lakkausten suunnittelu on kyllä virkistävää vaihtelua yksin touhuamiselle!

      Poista
  3. Juu lakkahuurut teki tehtävänsä ja taisi se mennä vähän hysterian puolelle puoltayötä lähestyttäessä :oD ja noo, kyllä lakkaharrastajan lattioilta ja astioista voi muutamat glitterit löytyä ei se oo niin vaarallista :oD Oli ihan huippu ilta!

    VastaaPoista
  4. Voi ku vaikuttaa mahtavalta tollanen ilta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä pelkästään vaikuta vaan todellakin on! Jos sullakin on kynsilakkahulluja ystäviä niin eikun kynsistudiota pystyyn vaan!:)

      Poista
  5. Voi jehna kun sie olet ollut reippaana näitten postausten kanssa *näyttää kieltä*. Mie vasta nyt suunnittelen siirtäväni kuvat puhelimesta ja kamerasta koneelle... ja sitten pitäis vielä muokata ne ja saada tehtyä postaus...*huoh!* Ja joku vielä lisää painetta niskaan! ;D
    Oli kyllä hauskaa kun kaikki luotti siihen, että joltakin muulta löytyy neonlakkoja, eikä niitä sitten ollut kellään :DD Niin ja olen mie kerran, siis KERRAN kokeillut vinyyleitä *taas näyttää kieltä*
    Ihan mahdottoman lämmin halaus ja kiitos siulle kun opetit miulle liukkarin teon ja ihan mahtavasta illasta muutenkin! Näitä lissääää!! ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, ilmeisesti painostus tepsi kun oli postaus ilmestynyt Pinkkipantterilandiaankin!;)
      Hyvä jos minusta oli jotain apua, vaikka hyvinhän se sieni pysyi sulla muutenkin kädessä:)

      Poista
    2. Hiki vaan kuule valui kun tein postausta! Ja hartiat ihan kyyryssä paineitten takia! :DD

      Poista