Sivut

keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Jouluinen kysely.

Tällainen kiva jouluhaaste on pyörinyt muutamassa seuraamassani blogissa. Ensimmäisen kerran bongasin tämän Mellan blogista, sitten vielä Ookan ja Katjamariankin blogeissa. Heidän vastauksia lueskellessani omakin joulufiilis alkoi nousemaan entistä enemmän, joten päätin itsekin vastata samoihin kysymyksiin ja toivottavasti laittaa joulumieltä myös eteenpäin:)


Mikä tuoksu kuuluu jouluusi?
-Vastapaistettujen pipareiden ja torttujen tuoksu, kaneli.

Lempijouluruokasi, joka ei saa puuttua pöydästä? 
-Porkkanalaatikko. En ees välitä jos kinkku puuttuu, mutta laatikot on hyviä:)

Herkkusi, jota täytyy joka joulu saada?
- Meidän äidillä on tapana kysyä joka joulu, että mitä joulukarkkeja minä ja siskoni halutaan. Siis edelleenkin, vaikka ollaankin molemmat jo lähempänä kolmeakymmentä.. Äiti kyllä tietää vastauksen kysymättäkin, mun joulukarkkeja on ehdottomasti Wiener Nougatit!

Mieluisin joulujuomasi?
 - Glögi. Sitä kuluu marraskuun alusta tammikuun loppuun useampia litroja:P


Mikä joulukoriste on erityisen tärkeä tai merkityksellinen?
- Sain äidiltä muutamia jouluja sitten makaroneista, herneistä ja mannaryyneistä tehtyjä enkelikoristeita joulukuuseen. Sen lisäksi, että ne ovat erittäin kauniita, ovat ne myös tunnearvoltaan korvaamattomia<3

Mikä joululaulu tuo joulutunnelman? 
Perinteiset joulurallatukset nykyään vain ärsyttävät, mutta jos esittäjänä on lapsi tai useampi niin joulufiiliksen saa kuluneestakin biisistä:)

Kerro jokin lahja lapsuudestasi/nuoruudestasi joka on jäänyt mieleen?
- Mikään yksittäinen lahja ei tule nyt yhtäkkiä mieleen. Saan yleensä joka joulu uuden pyjaman sekä ainakin yhdet villasukat, joten se on jäänyt mieleen kun eräänä jouluna en saanutkaan pyjamaa! Tykkään pehmeistä paketeista<3


Haastan tähän kyselyyn kaikki lukijani, jotka tykkäävät leipoa pipareita!:)

<3llä Teanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti