Sivut

lauantai 22. joulukuuta 2012

Saapuneiden erä vol 3.

Kolmannessa ja viimeisessä uusien lakkojen saapumiserässä on minulle "uusi" merkki, Orly. Lainausmerkit siksi, että sinänsä Orly merkkinä ei ole uusi minulle, mutta nämä ovat ensimmäiset omistamani lakat kyseiseltä merkiltä. Nämäkin olen haalinut kynsikoristekirpparilta kokoelmiini, samalta myyjältä jolta ostin Chinan Scarletin, jonka esittelin edellisessä postauksessa.


Olin ostamassa oikeastaan vain oikean reunimmaista Naugty or nicea, mutta myyjä ehdotti passelia pakettihintaa näille kolmelle plus Scarletille, joten pakkohan ne oli kotiuttaa kaikki;) Vasemmasta reunasta lueteltuna lakat tottelevat nimiä Strip down, Big Kahuna sekä Naughty or nice.

Mulla oli tarkoitus vähintäänkin swatchata nämä kaikki kertaalleen kynsille tätä postausta varten, mutta en oo kerennyt ja haluan tämän viimeisenkin postauksen ulos ennen joulua, joten saatte kuvitella (tai googletella) swatchit noista kahdesta muusta.


Strip down viihtyi kynsillä pari päivää. Ei siksi, että olisin ollut erityisen ihastunut lakkaan tai sen väriin, vaan siksi, etten kerennyt missään välissä vaihtamaankaan lakkoja. Ensimmäiseksi Orly-kokeiluksi tämä oli pieni pettymys, eikä lakan väri ollut mitenkään erityisen ihastuttava omilla kynsilläni. Pullossa luki hienosti käyttöohjeet; ravista  hyvin ja lakkaa kaksi kerrosta, mutta vaikka laitoin kolmannenkin niin kärjet kuulsivat edelleenkin läpi. Levittyvyys ja kuivumisaika täyttivät aika alhaisen vaatimustasoni, joten ihan p**kaksi en kehtaa Strip downia kuitenkaan haukkua. Ihan kiva olkoon pätevä lausunto tästä lakasta:D

En jaksanut edes koristella tätä lakkausta mitenkään, vaan ihmettelin sitä sellaisenaan ja toivoin lämpeäväni sille, jos vain annan sille vähän aikaa. Toivottua lämpenemistä ei kerennyt parin kynsilläolopäivän aikana tapahtua, mutta ehkä mä annan tällekin vielä joskus uuden tilaisuuden. Olihan se kuitenkin ihan kiva.

Minkälaisia mietteitä teillä on Orlyn lakoista? Jeij vai nej?

<3llä Teanna

ps. En jaksanut oikolukea postausta, joten pahoittelen mahdollisista virheistä tekstissä sekä asiasisällössä. Syytän tästä flunssaani, jonka hankin kätevästi juuri jouluvapaille.

6 kommenttia:

 1. Tunnollinen työntekijä sairastaa lomalla :( Paranemisia!

  Orlyt on mun mielestä enimmäkseen olleet positiivisia kokemuksia mutta ei mulla niitä kovin montaa olekaan, ehkä joku 6-7 yksilöä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, jospa tämä huomiselle jo vähän hellittäisi. :)
   Jospa mä annan mahdollisuuden vielä noille kahdelle muulle Orlylle, ennenkuin tuomitsen koko merkin yhden lakan perusteella:)

   Poista
 2. En omista yhtäkään Orlyn lakkaa, eivät ole niin iskeneet muhun. Töissä niitä tulee räpläiltyä, mutta ovat niin pirun kalliita ne pikkupullotkin, että ei kiinnosta laisinkaan :/ Paranemisia flunssaiselle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myös mun ja Orlyn välissä on aikaisemmin ollut sen korkea hinta, mutta nyt oli pakko kokeilla kun niin näppärään pakettihintaan sain:)
   Kiitos:)

   Poista
 3. Omistan kaksi, joista toista kokeilin ja tykkäsin laadusta. Hyvin peitti ja muutenkin mieleinen akkauskokemus. Ehkä vähän riippuu sävystä, miten peittäväksi sen saa. Kannattaa kokeilla valkoisen tai jonkun muun peittävän päälle, ennenkuin heität kirvestä (tai lakkaa) kaivoon. =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, kyllä mä uskon että annan tuollekin vielä toisen mahdollisuuden. Valkoisen päällä voiskin olla kivempi. Ei tässä ketään kaivoon olla heittelemässä, ainakaan näin joulun alla:)

   Poista