Sivut

maanantai 31. joulukuuta 2012

Raketticrackle.

Mulla oli tulevinaan niin mahti idea uudenvuoden kynsiksi, että se oli aivan pakko päästä toteuttamaan vaikka aikaakaan ei olis välttämättä ollut. Kuten tiedätte, niin usein käy niin, että ajatus ei vastaa ihan toteutusta. Tässä kävi vähän niin, mutta ihan hauska lopputulos kuitenkin on:)Ymmärrättekö mitä tarkoitan?:D Ajatushan siis oli tehdä värikäs pohja töpöttelemällä ja lisäämällä soppaan vähän kimalletta ja mustaa cracklea, niin näkymän kynsillä pitäisi muistuttaa ilotulitusta halkomassa mustaa taivasta. Mulla oli ehkä suuremmat kuvitelmat tuon crackle-lakan toimivuudesta haluamallani tavalla, kuin mitä sillä on mahdollista toteuttaa. No, tehty mikä tehty ja onpahan toteutettu tämäkin aivopieru.

Käytettyjä lakkoja kertyi melkoinen kasa, kuten kuvastakin huomaatte. Aikaa tähän hommaan ei mennyt kuitenkaan keskimääräistä manikyyriä kauempaa, sillä töpöttelin aivan mielivaltaisesti enkä harrastanut pikkutarkkaa nyhertämistä ollenkaan. Pisin aika taisi mennä sormien ja kynsinauhojen puhdistelussa.


Näihin värikkäisiin tunnelmiin onkin hyvä lopettaa blogivuosi ja toivottaa seuraava tervetulleeksi! Tuokoon uusi vuosi tullessaan kanssabloggaajille hyviä nail art-ideoita, joita tällaiset vähemmän lahjakkaat ihmiset voivat sitten lainailla;) Toivon teille kaikille oikein ihanaa ja lakkarikasta uutta vuotta!

<3llä Teanna

6 kommenttia: