Sivut

maanantai 17. joulukuuta 2012

Saapuneiden erä vol 1.

Mää en ymmärrä, että miksi muka asetan itelle aivan kummallisia ostolakkoja, vaikka kynsilakkojen ostaminen ei ole mulle mikään ongelma.. Päinvastoin! Se on ihan helppoa!:D Olin siis päättänyt taas vaihteeksi muka pitää lakkojen ostolakkoa kuluvan kuun ajan, mutta tietäähän sen että sillon viimestään on pakko kotiuttaa pari tai kolme tai vähän useampikin lakkaihanuus.. Oon kuitenkin pysynyt melko kohtuudessa, vain kuus uutta lakkaa ja joulukuuhan on jo pian ohi!:D


Aattelin esitellä nämä uusimmat perheenjäsenet pienissä ryhmissä merkkinsä mukaan. Ensimmäisenä esittelyvuoroon Tiia Vanhatapion Seppälälle suunnittelemat Black bird ja Fools gold. Swatchejahan en tunnetusti muistanut näistä ottaa ennen koristeluja, mutta onneksi niitä löytyy googlettelulla pilvin pimein:)


Black bird on mataksi kuivuva, nimensäkin mukaan musta lakka. Koostumukseltaan erittäin paksua, mutta myös hyvin peittävää. Mustalle tipulle leimasin tähtikuviot DRK-A- laatasta Dependin hopealla lakalla. Vaikka näistä kynsistä tulikin aika synkät pikkujoulukynsiksi, niin sellaiset ne kuitenkin yritti olla. Kynnet mätsäskin aika ihanasti mun asuun, joka koostui muutamasta eri harmaan sävystä ja tietysti mustasta. Lakkauksen kestoa täytyy hiukka kehua, sillä tuon kuvan ottohetkillä olivat olleet jo melkein kaksi täyttä vuorokautta kynsillä, eikä kulumia paljoa näy! Tykkään:) Harmi että lakatessa tuli kiire ja jouduin vetämään pikakuivattavan päälle. Meni vähän mattaefektit harakoille.


Fools goldilla lähdin kokeileen vähän perinteisempää jouluista tunnelmaa. Toteutus ei ihan kohdannut päässä näkemääni visiota, mutta kyllä nämä päivän viihtyi silti kynsillä. Leimat on H22- laatasta ja leimattu Konadin Moss green- leimauslakalla. Yritin hakea tähän sellaista joulukuusimaista fiilistä, siksi lisäilin pilkkutikulla punaisia palloja:D Joo, ei nää oo munkaan lempparit. Fools gold oli muuten pettymys peittävyydeltään, näihinkin kynsiin piti sutia kolme kerrosta eikä siltikään mun mielestä peittänyt täydellisesti:( Onneksi kuivui kuitenkin suht nopeasti, eikä levittynyt yhtä paksusti kuin Black bird, joten ei ihan toivoton tapaus kuitenkaan.

Pyydän vielä, että älkää katelko kynsinauhoja liian tarkkaan.. Näillä talvikeleillä ei passais unohtaa tiheää rasvaamista, mutta oonpahan unohtanut kuitenkin ja se näkyy ja tuntuu. Nyt oon taas pyhästi vannonut kaivavani Lemony Flutteria useammin käsilaukusta esille ja iltaisin hukutan räpylät kosteusvoiteeseen. Jospa ne siitä pian elpyisivät:)

Muistakaa pitää itsestänne, rakkaistanne ja käsistänne huolta,
<3llä Teanna

2 kommenttia: