Sivut

lauantai 29. joulukuuta 2012

Ruttuset.

Vihdoinkin pääsin päivittämään blogia taas pidemmän tauon jälkeen. Vaikka en olekaan kerennyt blogia päivittämään, niin kynsiä on tullut tässäkin välissä tehtyä. Tungen tähän samaan postaukseen kahdet joulun pyhäpäivinä väsäämäni kynnet, jotka olisivat molemmat voineet olla ihan kivoja jos olisivat kestäneet paria tuntia lakkauksesta pidempään..


Poistettuani jouluaaton punaiset kynnet tulin siihen tulokseen että samalla värilinjalla jatketaan, varsinkin kun kynnet olivat jo valmiiksi punaiseksi värjäytyneet. Lakkasin pari kerrosta China Glazen Scarletia ja päälle Stargazerin glitter-lakkaa, joka sisältää sinisen glitterin lisäksi hopeisia glitterhileitä. Kerrankin kun lakkaussuunnitelmaani olisi käynyt vähän huonommin nouseva glitteri, niin sitten sitä tulikin kerralla paljon. Periaatteessa positiivinen ominaisuus glitter-lakalle, mutta tarkoitukseeni ei niin hyvä, sillä glitterit peittivät Scarletia makuuni hieman liikaa. Tällaisessa tilanteessahan ei tunnetusti auta kuin hämmentää soppaa vähän lisää ja lätkäistä muutamat tarrat päälle, joten näin tapahtui. Tarrat itsessään ovat siroja ja sieviä, mutta kokonaisuudesta tuli turhan levoton. Olisin kuitenkin varmasti "viihtynyt" näillä lakkauksilla pidempäänkin, ellen olisi ollut liian kiireinen ja rutannut lakkoja muutamasta kynnestä.
Ruttaantuneet lakat+ ihan ok lakkaus= Välitön poistotuomio.


Seuraavaksi piti päästä leikkimään ekaa kertaa irtoglittereillä. Monta kertaa olen aikonut hommaan ryhtyä, mutta varastoissani maatuvat glitterdustit eivät ole houkutelleet kokeilemaan, joten homma on siirtynyt siirtymistään. Jokin aika sitten naputtelin tilausta Mimaxille ja nakkasin ostoskoriin mustan mix-hileen ja päätin antaa niille mahdollisuuden. Kyselin BND:n Sissiltä facebookin kautta ohjeistuksia mix-hileen kanssa toimimiseen, mutta olin liian malttamaton odottaakseni vastausta ja aloin säheltämään omin päin. Jotakin ranskiksen tynkää sain syntymään, mutta osansa hileistä sai myös olohuoneemme muhkea karvamatto.. Seuraava mattojen tamppauskerta on varmaankin mielenkiintoinen:D Sain Sissiltä kuitenkin hyvät ohjeet seuraavaa kokeilukertaa varten, joten lisää tällaista tulossa tulevaisuudessa, toivottavasti hieman paremmalla menestyksellä!:)

Lakkauksen pohjana toimi Color Clubin Worth the risque, jonka arvelin toimivan kivasti kimaltelevan glitterin kanssa. Arveluni osuivatkin oikeaan ja valon alla mani näyttikin ihanan blingiltä! Harmi vain, että glittereiden päälle sai laittaa useamman päällilakkakerroksen, jotka eivät kerenneet kuivua kunnolla ennenkuin Termiitti pääsi kynsiin käsiksi.. Hänellä on siis tapana "nyplätä" mun sormenpäitä ja kynsiä, eikä pintakuiva lakkaus sitä kestänyt kun välikerrokset olivat vielä kosteita:(
Vasurista katastrofilta säästyi kaksi kynttä ja oikeasta kolme= Poistotuomio.


Onneksi minäkin myöhäisherännäinen tajusin vihdoinkin kokeilla ensimmäistä kertaa foliotekniikkaa, muuten operaatio lakkojen poisto olisi varmasti kirvoittanut muutaman kirosanan huulilta. Sitä vain mietin omassa pienessä päässäni, että miksi en oikeasti ole kokeillut tätä aikaisemmin, sillä sehän toimii ihan aikuisten oikeesti! Kuvittelin sen olevan työläämpää, mutta kyllä se glittereiden hinkuttaminen pelkällä vanulapulla ja X-tralla on sata kertaa töisevämpää ja aikaavievempää hommaa. Tämän kokemuksen myötä suhtautumiseni glitter-lakkoihinkin varmasti tulee muuttumaan positiivisempaan suuntaan:)

Wihii, ens viikolla pitäis tulla postia muutamasta eri osoitteesta ja kunhan se yksi kauan odottamani paketti kotiutuu niin minäkin pääsen aloittamaan lakkojen tikuttamis-operaation! Sitä odotellessa:)

<3llä Teanna

5 kommenttia:

 1. Onnea matontamppaukseen!

  Ja tuo foliotekniikka vaan on niin helppo, se vaan omassa päässä tuntuu työläälle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos tarkkoja ollaan, niin mies sitä onnea tarvitsee tamppaamiseen, sillä meidän työnjakoon kuuluu miehelle ne hommat:) Saattaa olla, että se vähän yllättyy kimaltelevasta pölystä, sillä en oo uskaltanut kertoa että kaadoin glitteriä matolle:D Pahimmat yritin tietysti imuroida pois, mut eihän ne nuista karvamatoista tahdo lähteä..
   Foliotekniikka=rakkaus!:)

   Poista
 2. Glitterien poiston jälkeen glitteriä löytyy päivätolkulla pitkin kämppää, omasta naamasta, ja kaikista muistakin mahollisista paikoista, joten muhkean karvalankamatto imasee glitteriä varmasti kiitettävät määrät. Ei muuta ku siivousiloa! =)

  Omista kynsitikuista oon maalannu jo yhden. Joo ihan kokonaisen kynnen, mä oon ollu tosi reipas niitten(kin) suhteen. ;D

  VastaaPoista
 3. Niin totta joka sana tuosta glitteristä! Varsinkin Termiitti on saanut oman osansa kimalteista..Mitäs nuohoaa siellä mattojen tasalla:D
  Onhan sekin eteenpäin, että yks tikku on maalattu. Enemmän kuin ei yhtään!:) Kyllä se siitä, hyvin suunniteltu on kuin puoliksi tehty..Ja jos suunnittelee oikein tarkkaan niin sehän on melkeen yhtä kuin tehty;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapsi on kans nätti, kun sen koristelee glitterillä...

   Eihän niitä tikkuja voi maalata ku yksi kerrallaan, joten aloitus on nyt kuitenkin hoidettu.
   Puhut harvoin, mutta asiaa! ;D

   Poista