Sivut

tiistai 18. joulukuuta 2012

Saapuneiden erä vol 2.

Uusista lakkarakkauksistani määrällistä vähemmistöä edustaa China Glaze, jolta olen kotiuttanut tämän kuun aikana vain yhden lakan. Scarlet on tämän ihanan puhtaan punaisen lakan nimi ja hän saapui luokseni kynsikoristekirppiksen kautta.

Rasti seinään, muistin ottaa lakasta kuvan ennen koristeluja!:D 
Scarletin väri miellyttää kovasti, varsinkin näin joulun alla. Hiukan piti pettyä lakan peittävyyteen, sillä kolmannellakaan kerroksella en saanut täysin peittävää lopputulosta. Mä oon sitä mieltä, että lakan pitäis peittää täydellisesti viimeistään kolmannella kerroksella, sillä ei mulla ole aikaa eikä kärsivällisyyttä kerrostaa loputtomiin. Tiedä sitten onko vika lakkaajassa vai lakassa, sillä löysin netistä swatcheja, joissa oli kaksi kerrosta ja ihan peittävältä näytti...


Koristeluiksi valitsin kultaisia tarroja, jotka ovat oikeasti askarteluun tarkoitettuja ääriviivatarroja. Ihan kohtuullisesti ne taipuivat kynnellekin, joskin joistakin reunoista repsottavat tarran päät sain revittyä melko pian koristelun jälkeen. Tarran kultaus kului hieman päällyslakan vaikutuksesta, mutta se ei oikeastaan haitannut kokonaisuudessa yhtään. Idean ääriviivatarrojen käyttöön kynsien koristelutarkoituksessa sain Sissin blogista:)

Vaikka ihailenkin muiden tekemiä monimutkaisia joulukoristeluja, niin omilla kynsilläni viihtyvät silti parhaiten tällaiset simppelit, mutta näyttävät koristelut. Kultasepänliikkeen myyjäkin kehui näitä, tosin mietin kyllä jälkeenpäin, että taisin olla niin hyvin maksava asiakas että kannattikin vähän mielistellä:D


Mieheni löysi tuossa taannoin videokameransa jalustan ja luovutti sen minulle kynsikuvauskäyttöön. Nyt mulla on vihdoin mahdollisuus käsien yhteiskuviin, mutta itselaukaisimella kuvaaminen ei ollutkaan niin helppoa kuin kuvittelin. Ensinnäkin käsien asettelu oli hankalaa, koska kuvaustilani on vähän ahtaanlainen ja joudun kurottelemaan käsiä kameran ja jalustan takaa. Toisekseen en ole vielä saanut selviteltyä tarkennushommia itselaukaisimella kuvattaessa, ja ylläoleva kuva on niitä ainoita joista sai vähänkään selvää kuvauskohteesta. Taas yksi asia lisää opeteltavien asioiden listalle, eihän se olekaan vasta kuin kilometrin pituinen, huoh:)

<3llä Teanna

4 kommenttia:

  1. Hyvin toimii punaisenkin päällä, näähän on ihan jouluiset:)

    VastaaPoista
  2. mun blogissa on sulle haaste
    http://woc-s.blogspot.fi/2012/12/11-answers.html

    VastaaPoista