Sivut

lauantai 15. joulukuuta 2012

Voittajia!

Sadannen postauksen haastamisaika päättyi eilen ja voittaja on nyt arvottu! Haasteita sain kahdeksalta eri ihmiseltä, mikä oli lukuna vähemmän kuin olisin toivonut, mutta onneksi laatu korvaa määrän;) Kiitos teille kahdeksalle, jotka uhrasitte aikaanne haastetehtävääni varten!

Osa haasteista on aiheuttanut jo pientä paniikkia ja toisista olen aivan innoissani. Jännittää ihan, että miten näistä haasteista suoriudun!:D Toteutus menee tosiaan ensi vuoden puolelle, jolloin toivottavasti arki ei ole yhtä kiireistä kuin tässä joulun alla. Ilmoittelen haasteen aloittamisajankohdasta lisää sitten lähempänä:)

Sitten itse asiaan, eli arvontaan! Vähäisillä tietoteknisillä taidoillani sain tehtyä numeroidun listan haastajista, joista arvoin voittajan Random.orgin avulla.Saffronin kynsilakkoja sekä tekemäni kynsilakkariipuksen voitti siis kolmantena haasteensa kehään heittänyt Mankka! Onneksi olkoon, laitan sinulle pian sähköpostia jossa kyselen osoitetietojasi:) Mikäli en saa sähköpostiin vastausta viikon sisällä, arvon paketin uudelleen.

Lupasin lähettää myös pienen ylläripalkinnon itse valitsemalleni haastajalle. Valitsin ylläripalkinnon saajan sillä perusteella, että hänen heittämänsä haaste jäi parhaiten mieleeni, koska en ole ikinä kokeillut tekniikkaa, jota hänen haasteensa vaatii minua kokeilemaan. Haaste on tehdä Spun sugar-kynnet ja haastajana on Koukussakynsiin. Laitan myös sinulle sähköpostia, jossa utelen ylläripaketille osoitetta:)

Mitä mieltä olitte tällaisesta haastamistehtävästä? Kuka muu kuin minä odottaa innolla ja osittain myös kauhulla kuinka selviydyn minulle annetuista haasteista?:D

<3llä Teanna

4 kommenttia:

 1. Jee!

  Ensimmäinen kerta ikinä ku voitan :D
  Huomasin että olin tehnyt pienen virheen spostissani ja sehän on m.ankka@hotmail.fi... Ties minne oli piste hukkunut matkan varrelta :)

  Enkä malta odottaa toteutuksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sähköpostisi tuli perille ja palkinto odottaa paketoituna pöydällä, huomenna vien sen postiin:)

   Terveisiä teidän pisteenhukkaaja-Termiitille meidän Termiitiltä;)

   Poista
 2. Niin lähellä x) Onnea voittajalle!

  VastaaPoista