Sivut

lauantai 1. joulukuuta 2012

Sata.

MUOKS. 15.12.2012 TÄMÄ KISA ON UMPEUTUNUT!! VOITTAJAT ILMOITAN TÄNÄ ILTANA!:)

Sadannen postauksen ja joulukuun ekan päivän kunniaksi jotain vähän erilaista kehiin:)

Moni kynsibloggaaja on haastanut itsensä ja ottanut osaa esimerkiksi 31. päivän kynsitaide-haasteeseen tai muihin hieman pienempimuotoisiin teemahaasteisiin. Jotkut ovat toteuttaneet hienoja teemaviikkoja. Minusta on mukava seurata em. haasteiden etenemistä eri blogeissa, mutta en ole kokenut mitään niistä niin paljon omakseni, että olisin ottanut haastetta vastaan. Minusta kuitenkin tuntuu, että jotain vastaavaa pitäisi toteuttaa ja haastaa itsensä kunnolla, etten jumahda tähän pisteeseen missä nyt olen kynsitaiteilun osalta. Eli en kovinkaan paljon missään. Tyydyn yleensä helposti toteutettaviin ja "turvallisiin" koristeluihin, enkä ole hirveän uskalias kokeilemaan uutta. Haluan kuitenkin kehittyä ja siksi päätin haastaa teidät haastamaan minut!:)

Homman juoni menee siis näin: Keksi minulle toteutettava haaste! Aihetta en aijo rajoittaa, mutta sen verran saatte tehdä taustatietojen tutkimistyötä, että haasteeseen tulee mainita vähintään yksi lakka varasto-välilehdeltä, jota minun tulee haasteessa käyttää. Haaste voisi kuulua esimerkisi tällä tapaa: Tee puolikuumanikyyri, siihen tulee käyttää Color Clubin Revvvolutionia. Tai: Tee vapaavalintainen manikyyri käyttäen China Glaze VIII, Essie Tour de finance sekä Depend nro 223. Nämä ovat vain esimerkkejä, luovuutta saa ja pitää käyttää!;)

Kun määrittelemäni aikaraja umpeutuu (löydät ajankohdan postauksen lopusta), listaan KAIKKI  teidän antamat ehdotukset ja sen jälkeen alkaa tietysti haasteen toteuttaminen!:) Huom! Identtisiä haasteita en toteuta useampaan kertaan, joten kannattaa katsoa ettet ehdota mania, jonka joku toinen on jo kerennyt ehdottaa. Kokoan antamistanne haasteista yhteisen listan ja laitan sen blogiini näkyville ja toteutan haastetta omalla aikataulullani. En siis postaa edelleenkään joka päivä, koska se ei vain ole mahdollista kolmivuorotyön ja muun blogin ulkopuolisen elämän rinnalla. Teen siis jokaisesta haasteosiosta oman postauksensa vuorollaan ja kerron aina, että kuka haasteen on minulle asettanut. Mikäli haasteen antajalla on oma blogi, niin linkkaan sen postaukseeni, sekä käyn myös huutelemassa siellä, että nyt on haasteesi toteutettu!:)

Miltäs kuulostaa? Lisäisikö innostusta haasteen asettamiseen pieni palkinto?:)

Kolme Saffron Londonin hexglitteristä kynsilakkaa, hopea, kultainen ja violetti sekä itse tekemäni kynsilakkariipus 45cm:n hopeoidulla ketjulla.
Arvon kaikkien haastajien kesken vähintään kuvassa näkyvän palkinnon. Mikäli haasteita tulee yli kymmenen, lisään palkintoon jotain kivaa;) Mikäli haasteita tulee yli kaksikymmentä, lisään palkintoon taas jotain pientä jne.. Eli mitä enemmän haasteita, sitä isompi palkinto!:) Lisäksi laitan pienen ylläripalkinnon itse valitsemalleni haastajalle. Valitsen ylläripalkinnon saajan mm. sillä perusteella, että haasteen asettamisen eteen on selkeästi nähty vaivaa, koska minäkin tulen näkemään vaivaa haasteiden toteuttamisessa:) Mieltä piristävä kommentti tai palaute voi myös edesauttaa ylläripalkinnon saamisessa;)

Ohjeet vielä lyhyesti:
- Aikaa on postauksen julkaisuhetkestä joulukuun 14. päivään kello 18 saakka.
-  Kirjoita kommenttikenttään haaste-ehdotuksesi, sekä oma nimimerkkisi ja sähköpostiosoitteesi. Myös anonyymit voivat osallistua, mutta kehoitan heitä keksimään itselleen jonkin nimimerkin, jolla erotan anot toisistaan:)
- Postitan ainoastaan suomeen.
- Voin muuttaa haastekilpailun aikataulua tai fiksailla sääntöjä, jos tunnen että siihen on tarvetta. Saatan myös lisätä palkintopottiin lisää tavaraa milloin minusta itsestäni siltä tuntuu:)
- Jos et ymmärtänyt sääntöjä, tai haluat lisäohjeistusta niin kysäise reippaasti!

Toivottavasti saan paljon kivoja haasteita!:)

<3llä Teanna

15 kommenttia:

 1. Tee lakkaus jota inspiroi lempielokuvasi. Käytä lakkauksessa ainakin seuraavia lakkoja: Color Club - Worth The Risque ja Golden Rose - 55 :)
  säpo: pikkutyttoe@hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika paha heti alkuun, varsinkin kun en tiiä mikä mun lempileffa on:D Kiitos haasteesta!

   Poista
 2. Käytä Lumenen Live It Up :ia, ja tee jotkut meri/ranta aiheiset kynnet. ;)

  mirva.ojala@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm..Mietintämyssy jo valmiiksi päähän:)
   Kiitos haasteesta!

   Poista
 3. Käytä Classics Metallic- 13-lakkaa ja aiheena graafinen kuvio :) mankka@hotmail.fi

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Huomennahan on upean Avatar-leffan tv-ensi-ilta, en tiedä oletko leffaa nähnyt mutta sen kunniaksi voisit tehdä Avatar-kynnet!:)
  Käytä MNY:n 657, Rimmelin Sky High TAI Lumenen Live it Up -lakkaa, päätä itse! Kynsiin voisit taiteilla jotain vapaalla kädellä siveltimellä, vaikkapa Models Ownin Peach and Creamia ja Wild and Crazyn Twilightia käyttäen, AINAKIN ;)
  hihii tosi kiva idea tämmöinen haastamisjuttu!
  niin ja anteeksi, poistin tuon edellisen kun se oli ihan sekava ja kirjoitin uusiksi x)

  aino.antt@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole kyseisestä elokuvasta yhtään perillä, joten tässä on tosiaan haastetta!:) Kiva että tykkäät ideasta!

   Poista
 6. Annan haasteeksi tehdä joulunpyhinä jouluaiheiset kynnet, jotka liittyvät jollain tapaa omaan jouluusi.
  Jos joulunpyjät on kiireistä aikaa, niin tee sellaisena ajankohtana joka sopii itsellesi parhaiten :)
  Perusideana on kuitenkin omaan jouluusi liittyvät joululakkaukset, joiden kuvat julkaiset täällä joulunaikoina :)

  Nata. on lukijanimeni ja sähköpostini natsku-@luukku.com

  VastaaPoista
 7. Joudun varmaan aloittamaan haasteen toteutuksen joskus joulun jälkeen, luulisin. Mut sittenpä onkin vähän enemmän haastetta saada inspis joulukynsien tekoon:D Kiitos haasteesta!

  VastaaPoista
 8. Haastan sut tekemään teemaviikon disney-elokuvista inspiroituneena... :)
  näistä tulee vähintäänkin söpöjä sen takaan <3

  annu.hilla(at)luuku.com

  VastaaPoista
 9. Haastan sinut tekemään Spun Sugar-nailsit ja käyttämään niissä ainakin essie-tour de finance,
  wild &mild polarbear ja twilight sekä models ownin endamamea;)

  koukussakynsiin@gmail.com

  VastaaPoista
 10. olin jo ihan unohtanut tämän vaikka piti tulla haastelemaan, jos vaikka voittaisin ;)

  hmmhmm.. olis kiva nähdä sun käyttävän.. no tietenkin aluslakkaa (:D) sitten Essien Tour de financea ja BeautyUK:n tuollaista armeijanvihreää lakkaa. eli yhdistät ne jotenkin :) vaikka puolet kynttä vihreää ja toinen puoli pinkkiä ;) Mustalla Konadin erikoislakalla kivoja koukeroita koristeiksi ;) päällyslakka viimeistelemään!

  luein nimellä HANI ja sposti heidi-1092@hotmail.com :>

  VastaaPoista