Sivut

tiistai 5. helmikuuta 2013

Blogilovee!


Lila ihanainen muisti Teannanpaikkaa tällaisella suloisella tunnustuksella. Kiitos paljon<3 Tää oli niin mieltä lämmittävä tunnustus, että tämä on pakko laittaa eteenpäinkin siinä toivossa, että joku muukin saa tästä lämpöisen mielen:)

Ensin kuitenkin säännöt:

- Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, joka antoi tunnustuksen sinulle
- Valitse 5 ihanaa blogia (joilla on alle 200 lukijaa) ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa
- Toivo, että ihmiset joille jätit tunnustuksen antavat sen eteenpäin

Lukulistallani olisi mielin määrin blogeja, joille tämän tunnustuksen haluaisin antaa, mutta kun säännöissä sanotaan että viisi blogia on valittava, niin viisi niitä sitten valitaan.

Kynsifileet- Päivin blogi on yksi niistä, jotka ehdottomasti ansaitsevat tämän tunnustuksen. Tykkään Päivin tyylistä kirjoittaa ja hän tekee erittäin monipuolisesti kauniita kynsiä! Suosittelen tutustumaan, mikäli et ole jo ennestään Kynsifileiden lukijalistalla:)

Today my favorite polish is...- Tähän Suryan kirjoittamaan blogiin olen tutustunut itsekin aivan vastikään ja tykkäilen isolla T:llä.

Game of Polish- Tuitun ja Mimosa C:n yhteispelillä pyörivä, aivan mielettömän ihana blogi! Toistan itseäni, mutta edelleenkin aina kun näen China Glazen Nälkäpelisarjan lakkoja, niin mieleen tulee tyttöjen superhuippu teemaviikko aiheesta!

Joo, kynnet!- Tämä on myös yksi uusimmista blogituttavuuksistani. Blogia kirjoittavat kynsilakkailun maailmaan hurahtaneet äiti ja tytär. Herttaista menoa:)

My dazzling nails- Kauniita, taitoa vaativia lakkauksia ja sujuvaa tekstiä. Plussapisteitä 31. päivän kynsihaasteeseen tarttumisesta, allekirjoittaneella takkuaa kahdeksanosaisen haasteenkin parissa..

<3llä Teanna

7 kommenttia:

 1. <3

  Ihanaa, että sun listalla oli myös niitä, joille mäkin oisin tän halunnut antaa. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sattuipas somasti:)
   Mutta mitä ihmettä teet tähän aikaan hereillä?!! Oi että oisin niin mielellään koisimassa omassa pehmeessä pedissä, vaan vielä pitäis neljä tuntia jaksaa.. Plus tietty ajomatka korpeen siihen päälle. Tahtoo nukkumaan!

   Poista
  2. Mulla on toi ikiaikainen uniongelma ystävänäni.
   Pahenee aina, kun on huolia. =(

   Poista
 2. Kauniisti kirjoitettu jokaisesta blogista! Kiva aamun piristys tämän lukeminen. :) Tuo 31.päivän kynsihaaste toimii miulla silleen, et lakkailen niitä omaan tahtiin, kuhan huvittaa.. joka päivä en pystyisi/kerkeäisi mitenkään lakata. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheh, mulla on kestänyt 8-osaisen haasteen toteuttaminen kohta kaks kuukautta, eli 31-osaisessa kestäis varmaan vähintään vuosi..:D

   Poista