Sivut

keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Vesimarmorointia, osa ?

Muistelin joskus jostain lukeneeni, että Gina Tricon lakat toimisivat hyvin vesimarmoroinnissa. Eilen ennen töihinlähtöä tein lakkauksen pohjan, johon käytin GT:n Creamia kaksi kerrosta. Iltasella töistä kotiuduttuani aloin sitten vesileikkeihin ja lakkoina käytin samaista Creamia sekä GT:n Blackia.  Jännä lakka tuo Cream, meinaan kun sitä päivän katseli yksistään kynsillä, niin se näytti välillä melkein valkoiselta, mutta mustan kanssa sekoitettuna siitä näkee kilometrin päähän, ettei se valkoinen ole.Edellisestä marmorointikerrasta oli just sen verran kauan aikaa, että perusteet kuvion muodostamisessa piti melkein opetella alusta. Oikean käden kynnet eivät ole läheskään näin edustuskelpoiset kuin vasurin, sillä aloitan aina harjoittelut siitä. Ihan täydellistä tulosta en vasuriinkaan saanut ja yöllä mielessä pyörikin monenlaisia kuviomalleja, joita ois ollut kiva kokeilla tämän tutun "kukkakuvion" sijasta.

GT:n lakat toimivat marmoroinnissa todella hyvin, olin melkein yllättynyt kuinka kivuttomasti kaikki kävi, eikä yhtäkään kynttä tarvinut uusia!:) Näitä voisikin ostaa muutaman lisää! Mieli tekisi kokeilla sitä reikäistä marmorointiakin, mutta sitä varten tarvitsemani suihkepullo on vasta matkalla kotiin äitini varastoista. Ehkä nämä Ginan lakat toimisivat siinäkin yhtä hyvin? Aijon ainakin kokeilla:)

<3llä Teanna

15 kommenttia:

 1. Aivan upeat kynnet! Ihan miun väriset :)
  Mie kans olen marmoroinut noilla GT:n lakoilla ja ne toimii! Siksi olen antanut itselleni luvan hamstrata niitä pikkuputeleita vähän liikaakin ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon:) Hih, onneksi ne ei ole hinnalla pilattuja niin niitä voikin hyvällä omallatunnolla vähän hamstrata;)

   Poista
 2. Tosi kauniit marmoroinnit!

  Mä kans aina mietin, että täytyis keksiä joku toinen marmorointikuvio, mutta aina teen sitten perinteisen kukkamallin, mutta siihenkin saa kivasti vaihtelua kun ottaa vähän erikohdasta tai eri suunnasta kuvion kynnelle. Sulla on kyllä osunut näissä kuviot tosi kauniisti!

  VastaaPoista
 3. Onpas tosi kivat! Itse en ole vielä tätä tekniikkaa uskaltanut kokeilla, pelkään sitä loppusiistimistä liikaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Ei se loppusiistiminen ole kovin kummoisempi homma, jos on suojannut sormet hyvin teipeillä. Riippuu tietysti lakoistakin joita käyttää, mutta ei sitä kannata pelätä silti:)

   Poista
 4. Wouuu, tosi hyvin onnistuneet!
  Mun pitäis potkia itteeni persuuksille että jaksaisin kans kokeilla tota vesimarmorointia... :D En oo vielä kertaakaan kokeillut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:) Jokos oot saanut potkittua itseäs persuuksille?;) Vesimarmorointi on oikeesti aika hauskaa hommaa, kunhan alkukankeudesta pääsee.

   Poista
 5. Aivan mielettömän ihanat! Mä käytän tosi usein GT-lakkoja vesimarmoroinnissa, myös Flormarin duochromet toimii :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon:) Olenkin kuullut että ne toimisi, mutta en oo päässyt kokeilemaan kun omistan vain yhden Flormarin duochromen. Pitäs vissiin ostaa ainakin toinen kaveriksi:)

   Poista
 6. Aivan ihanat! Itse en ikinä onnistu vesimarmoroinnissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Voi että, onkohan sulla sattunut sitte just oleen kuu väärässä asennossa jne.. Ootko kokeillut noilla Ginan lakoilla? Mä olen nyt kahdesti marmoroinut niillä ja kummallakin kerralla ovat toimineet moitteettomasti!:)

   Poista
 7. Vau, musta nää on tosi upeat. Piti ihan alkaa pohtimaan, että uskaltaisikohan sitä joku päivä itse taas testaamaaan tätä tyyliä!

  VastaaPoista