Sivut

maanantai 11. helmikuuta 2013

TKOP: Osa 6.


Haasteen kuudennessa osassa minun piti päästää sisäinen lapseni valloilleen ja luoda Disney-aiheiset kynnet. Tässä kävi kuitenkin niin, että avasin mieleni sopukoissa väärän portin, nimittäin valloilleen pääsi itsekriittisyyden ja huonon mielikuvituksen portit. Tämä aiheutti todella vastustusta haasteen toteuttamisessa, sillä googleteltuani aikani Disney-kynsiä sain eteeni sellaisia taideteoksia, että en uskonut mitenkään voivani pärjätä tässä kategoriassa. Jotain piti silti yrittää, että saisin haasteen vielä tämän vuoden puolella loppumaan;)

Kokonaisuudessaan haaste kuului näin: 
"Haastan sut tekemään teemaviikon disney-elokuvista inspiroituneena... :) näistä tulee vähintäänkin söpöjä sen takaan <3"

Haastajani Annuli6 ei ollut ehkä Disneyn lumoissaan taikka muista käytännön syistä muistanut mainita minulle käytettävää lakkaa, mutta ei se mitään, sillä tarpeeksi haastava aihe oli kuitenkin!:) Teemaviikkoa en saisi millään kasaan kyseisestä aiheesta, mutta tässäpä yksi versio Disney(mäisistä)-kynsistä.


Joitakin päiviä sitten puhuimme työkaverin kanssa ranskalaisesta manikyyristä ja huomasin, että en ole sitten kesän tainnut tehdä ainuttakaan ranskista! Pinterestiä selaillessani tulin törmänneeni Minni Hiirestä inspiroituneeseen ranskikseen ja sellainen oli minunkin pakko saada kynsilleni:)

Manikyyrin kimalluksesta vastaa China Glazen Fairy Dust, jota lakkasin kaksi kerrosta suoraan aluslakan päälle. Minni Hiiren punaiseksi luokittelin Beautyuk:n Coral Surprisen, jota suttailin kärkiin yhden kerroksen tippitarrojen avulla. Kärjistä hieman kuultaa läpi, mutta se ei haittaa menossa mitään, sillä luonnossa keijupöly tunkeutuu nätisti punaisen läpi ja efekti on aika ihana!:) Tökkäilin pilkkutikulla valkoisia palleroisia oman mieleni mukaan ja tadaa, valmista tuli!

Vaikkeivat nämä näyttävimmät Disneystä inspiroituneet kynnet olekaan, niin itse tykkäsin näistä paljon:) Sellaiset sopivan pirtsakat ja kimaltelevat, mutta eivät liian lapselliset kuitenkaan. Näitä kynsiä toteuttaessani huomasin taas kuinka pidänkään ranskalaisen manikyyrin eri variaatioista! Mun kynnet on värjäytyneet edellisestä punasävyisestä lakasta, mutta sitä ei edes mitenkään kovin selvästi huomaa, kun kärjet ovat punaiset:) Minni-manikyyri oli kaiken lisäksi kestäväkin, sillä se pysyi kynsillä melkein kuusi päivää vaurioitumatta sen pahemmin!

Sitten olisikaan enään kaksi haasteen osaa jäljellä. Wuhuuu, voiton puolella ollaan!

<3llä Teanna

4 kommenttia: