Sivut

sunnuntai 10. helmikuuta 2013

TKOP: Osa 5.


Piinapenkin toteutusaikataulu venyy venymistään, mutta vihdoinkin päästään haasteessa vähän eteenpäin. Vuorossa haasteen kohta numero viisi, jouluiset kynnet. Haastajana toimi Nata-2 ja haaste kuuluu näin:

"Annan haasteeksi tehdä joulunpyhinä jouluaiheiset kynnet, jotka liittyvät jollain tapaa omaan jouluusi. Jos joulunpyjät on kiireistä aikaa, niin tee sellaisena ajankohtana joka sopii itsellesi parhaiten :) Perusideana on kuitenkin omaan jouluusi liittyvät joululakkaukset, joiden kuvat julkaiset täällä joulunaikoina :)"

Tosiaan haastetta en päässyt toteuttamaan joulun pyhinä, vaan vasta nyt helmikuussa. Hieman tuntui oudolta yrittää väsätä jouluisia kynsiä, kun tekisi mieli jo ajatella tulevaa kesää ja kirkkaita kesän ja kevään värejä. Jonkinlaiset jouluaiheiset kynnet onnistuin silti väsäämään:) Aluksi pari inspiraatiokuvaa ja postauksen lopussa toteuttamani kynnet.


Haasteessa ei ollut mainittuna erikseen käytettävää kynsilakkaa, joten päätin toteuttaa kynnet tekniikalla, jota olen kokeillut vain kerran aikaisemmin. Tämä kyseinen tekniikka sopi mielestäni hyvin aiheeseen, sillä minun jouluuni (kuten varmasti monen muunkin;)) kuuluu olennaisena osana hyvä ruoka, jota syödään paljon ja nautiskellen. Kuvista varmaan arvaattekin, että päädyin toteuttamaan haasteen viidennen osan servettikynsillä!:)


Servetteina käytin ystävältäni saamia Iittalan Taika-astiaston kuvioisia servettejä. Kuviot olivat ehkä hieman liian isoja kynsille, mutta mielestäni sain melko samanlaista tunnelmaa kynsillekin pienistä kuvan osista:) Alle minulla oli lakattuna Ginan Puff Powder (sivuhuomautuksena: aivan ihana lakka!!). Mietin ensiksi lakkaavani pohjan punaiseksi, mutta en ollut varma kuultaisiko väri kuvioista läpi, joten päädyin tällaiseen ratkaisuun.  Tykkään tästä servettitekniikasta, mutta niin oudolta tuntui katsella jouluisia aiheita kynsillä tähän aikaan vuodesta, että kynnet eivät olleet kovinkaan pitkäikäiset. Aikaisemmat samalla tekniikalla toteutetut kynnet löydät muuten täältä:)

No mutta sellaista tällä kertaa, ei sen kummempaa kuin joulu helmikuussa;) Mitäs mieltä haasteen antaja on toteutuksesta? Iskeekö serveteillä koristellut kynnet lukijoilleni?:)

<3llä Teanna

5 kommenttia:

 1. Kyllä iskee, tosi kivat. Itse en ole tullut ajattelleeksi, että servettejä voisi käyttää kynsien koristelussa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti:) Servetit käy kyllä hyvin kynsien koristeluun, varsinkin sellaiset, joissa on pienempää kuviota.

   Poista
 2. Toi on muuten hirmu hyvä idea toi servettihässäkkä. =)

  Ja jälleen kerran, sievät kynnet tulla tupsahti. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai tupsahti:D Kiitos vaan, vielä kun vois sanoa omaksi ideaksi nii oisin aika pro!:D :)

   Poista
  2. Tupsahti tupsahti. Nih... =D

   Ja joku päivä tupsahtaa Teannan postilaatikossa, tulin just postista. =)

   Poista