Sivut

sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Toistoa.

Mulla tahtoo olla sellainen "paha" tapa jumittaa tekemään peräkkäin useammat melko samanlaiset kynnet. Varsinkin, jos edellisellä kerralla jäi jotain hampaankoloon ja uskon pystyväni parempaan suoritukseen.Vesimarmorointi on sellainen kynsitaiteen laji, että kun sitä pidemmän tauon jälkeen kokeilee, niin ensimmänen kerta tahtoo mennä tekniikan muisteluun ja vasta viimeisimmät kynnet ovat onnistuneet kiitettävästi. Näin mulle kävi edellisiä kynsiä tehdessä, joten oli pakko ottaa uusintakierros.

Värimaailma kynsiin tuli mieleeni töissä, kun edelliset marmorit oli vielä kynsillä. Mulla oli työpaitana musta Benchin huppari, jossa teksti oli pinkkiä. Se näytti niin kutsuvalta väriyhdistelmältä, että torstaisella Oulureissulla piti käydä Ginassa ihan vain hakemassa puuttuva pinkki lakka. Ginassa taitaa olla ihan pysyvästi tarjous kolme lakkaa kympillä, joten pitihän mun ottaa pinkille pari kaveriakin:) Petyin  vähän värivalikoimaan, mutta sain sieltä silti irtoamaan ne kolme lakkaa, joista saa yhteisostona alennuksen. Marmorointiin valikoitui uusista lakoista Raspberry, sekä jo olemassaolevista Black.Se jännä juttu vesimarmoroinnissa on, että vaikka kuinka yrittää saada jokaisesta kynnestä edes lähes samanlaiset, niin silti ne ovat enemmänkin serkkuja kuin sisaruksia keskenään. Näissä kynsissä oikein panostin samankaltaisuuteen käyttämällä joka kerta saman määrän lakkatippoja ja vetämällä koristeluviivat joka kerta samanlailla ja yhtä monta kertaa. Silti nää on ihan erilaiset joka kynnessä!

Voi että mä mietin pitkään ja hartaasti, että miten näitä kynsiä vois vielä marmoroinnin lisäksi koristella! Mietin mustia metallisia helmenpuolikkaita, pinkkejä strasseja ja pilkuttamista, mutta lopulta en saanut mitään aikaiseksi ja nämä jäi kynsille tällaisenaan. Ihan kivat nämä oli tällaisenaankin ja ovat viihtyneet kynsillä jo kolmatta päivää. Ehkä mä sitten ne seuraavat vesimarmoroinnit koristelen:)

Mukavaa sunnuntaita lukijoilleni,
<3llä Teanna

12 kommenttia:

 1. Kauniit! Mun mielestä vesimarmoroinnissa kuuluukin olla vähän arilainen joka kynsi. Se tekee kynsistä mielenkiintoiset.

  VastaaPoista
 2. Todella kauniit vesimarmoroinnit :)

  VastaaPoista
 3. Aivan huikeen hyvin onnistuneet kynnet! Tosi hyvin sulla kyllä hallussa toi tekniikka.

  VastaaPoista
 4. Haha, mulla on samanlainen tapa, että pitää tehdä samalla taktiikalla tai värillä tai koristelulla useammat kynnet :)

  VastaaPoista