Sivut

sunnuntai 17. helmikuuta 2013

TKOP: Loppusanat.


Noniin, piinapenkki on nyt käyty läpi ja ilmeisesti ihan onnistuneestikin vielä ihanista kommenteistanne päätellen:) Olin alunperin itse ajatellut, että kerkeän toteuttamaan haasteen kokonaisuudessaan tammikuun aikana, mutta ihan niinhän se ei mennytkään ja viimeiset haasteen osat julkaistiin vasta tämän viikon aikana. Osaltaan haasteen toteuttamista hidasti oman ajan vähäisyys, haasteiden haastavuus (ts.en osannut aloittaa) ja joistakin haasteeseen tekemistäni kynsistä pidin niin paljon, että ne viihtyivät useita päiviä kynsillä. Koska toteutusaikataulu oli niin väljä, niin ajattelin tehdä vielä tällaisen koonnin kaikista haastekynsistä ja lopuksi toivoisin teiltä mielipiteitä ja palautetta toteutuksesta, haasteesta yleensä ja olisi myös mukava tietää, että mitkä olivat juuri Sinun mielestäsi parhaimmin onnistuneet kynnet:)

Osa 1: Lempi elokuva.
Osa 2: Meri/ ranta-aihe.
Osa 3: Graafinen kuvio.
Osa 4: Avatar- elokuva
Osa 5: Joulu.
Osa 6: Disney.
Osa 7: Spun Sugar-nails
Osa 8: Vapaa tyyli.
Tykkäsin kyllä paljon tästä haasteesta sen takia, että tämä oli juuri minulle räätälöity teidän ihanien lukijoiden toimesta:) Täytyy myöntää, että aluksi minua vähän harmitti, ettei haasteita tullut enempää, mutta jossakin vaiheessa toteutusta huomasin että se ei ollutkaan yhtään huono juttu:D Kahdeksan osainen haaste oli juuri sopivan pituinen minulle, sillä pidempään haasteeseen en olisi varmaan jaksanut panostaa yhtä paljon tai toteuttamisessa olisi ainakin mennyt hurjan paljon pidempään.

Joissakin haasteen osissa oli hieman tai tarkastikin määritelty millä tyylillä haasteen kynnet tulisi toteuttaa ja toisissa taas oli paljonkin varaa luovuudelle. Haastetta toteuttaessani pyrin siihen, että kokeilisin tehdä mahdollisimman erilaisia ja monipuolisia kynsiä ja mielestäni onnistuinkin siinä ihan kivasti:) Näistä kahdeksasta omiksi lemppareikseni nousi Minni-manikyyri, sitä oli jotenkin helppo katsella ja pitää kynsillä arkikäytössäkin. Eniten ylpeä olen kuitenkin meriaiheisista kynsistäni, sillä onnistuin mielestäni töhertämään kökköisillä akryylimaaleillani ja liian suurella pensselillä melko tunnistettavan mustekalan kynsilleni!:)

Mitkä olivat sinun lempparisi? Haluaisitko antaa jotain palautetta haasteesta? Kaikki palautteet otan avoimin mielin vastaan tulevaisuuden varalle;)

<3llä Teanna

Ps. Ainiin, Teannan paikka löytyy nyt myös facebookista! Liittykää mukaan menoon myös naamakirjan puolelle, sillä vaikka siellä vielä hiljaista onkin, niin meno tulee varmasti piristymään jahka alkukankeudesta päästään;) Myös TKOP:n kynnet tulevat sinne näkyviin omaan kansioonsa. Sinne tulee päiviteltyä varmaan enemmän uusimmista hankinnoistakin, kun täällä blogin puolella ei jaksa monestikaan kaikkia uutuuksia esitellä (poislukien lakka-hankinnat, joita pyrin päivittämään tuonne varasto-välilehdelle).

2 kommenttia:

  1. Kaikki kynnet on hienoja, mutta lempparit ovat Harry Potterit (koska hololakkaa ;D) sekä noi mustekalakynnet, koska ne ovat niiiiiin söpöt! :3

    VastaaPoista