Sivut

maanantai 18. helmikuuta 2013

Iiihhhana epäleijona!

Kuinka kulunut idea on käyttää China Glazen I'm Not Lionia ja koristella se jollain eläinkuosilla? Kuinka paljon kuluneempi idea on vääntää lakan nimeä ja käyttää sitä erittäin epäluovasti otsikossa? Ai ei yhtään kulunut? Hyvä.


I'm Not Lion kuuluu China Glazen On Safari-kokoelmaan ja kotiutui minulle lakkavaihtareiden myötä. Olin jonkin aikaa jo jahkaillut, että tilaisinko tämän ihan uutena ja sitten olin ostamassa tätä eräältä myyjältä käytettynä, mutta lopulta saimme hänelle sopivan vaihdokin kokoelmistani ja uskon, että olemme nyt molemmat tyytyväisiä. Ainakin minä olen:)

Epäleijonaksi ristimäni rakkauslakka näyttää varjossa ehkä eniten shamppanjan/vaalean ruskean/kullan väriseltä glitterlakalta, mutta valon osuessa sen pintaan se pääsee todella eloon, sillä siinä on lisäksi hologlitteriä! Aijai, onni että sain tämän vihdoin itselleni jahkailuista huolimatta, tämä on mun kokoelmani uus ehdoton lemmikki!:) Mikäs muukaan sille sitten koristeluiksi kävisi, kuin eläinkuosit.. Luotin tällä kertaa tiikerinraitaisiin vesisiirtokuviin (onhan se "hyväksytty" suomennos water decaleille?).Eikös vain tullutkin aika söpöt kynnet?:) Joskus siihen ei vaadita paljoa, tai no onhan nyt laadukas lakka ja hyvät siirtokuvat itsessään jo paljon, mutta siis.. Ainoa harmitus glitterlakoissa on se, että käytössäni niistä alkaa lohkeilemaan palasia kynnen kärjistä jo melkein muutamia tunteja lakkauksen jälkeen:( Nämä koristelut pysyivät olosuhteiden pakosta perjantai aamusta sunnuntain iltaan saakka, mutta eivät ilman vaurioita. Varsinkin oikean käden kynnet olivat jo melko rähjäisen oloiset, joten aika oli todellakin laittaa epäleijonat jäähypenkille ja miettimään, että mistä saisi varastettua idean seuraavaan lakkaukseen;)

<3llä Teanna

10 kommenttia:

 1. Tuli kyllä söpsöt kynnet, me like! :)
  Onneks miullekkin tuli viime viikolla kyseinen lakka, en ole vielä ehtinyt lakata vaan sillä :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Laitahan äkkiä kynsille, tai oikeastaan säästä sellaista tilannetta varten kun tarvitset mielen piristystä. Tää lakka varmasti piristää ja ihastuttaa!:)

   Poista
 2. Mäkin oon jahkaillut, että ostanko tuon lakan vai en... Hienot on kyllä nämä kynnet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä en jotenkin aluksi noteerannut koko kokoelmaa oikein, mut pikkuhiljaa se on alkanut kiinnostamaan:) Eka hankinta oli kyllä täysosuma!:)

   Poista
 3. Kyllä vain tuli söpöt kynnet! ♥

  Ite oon myös ton epäleijonan hankkimisissa kahen vaiheilla, välillä se näyttää hyvältä ja välillä ei. Ehkei mulla tulis kuitenkaan sille käyttöä, mutta entäs jos sit kuitenkin tulisi... hmmm...
  Jää vielä harkintaan. =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiits<3
   Tilaa vaan, mä voin sitten ostaa sulta senkin pois kuleksimasta kun saan eka omani tuhlattua;)

   Poista
  2. No niin, toi oli aika hyvä myyntipuhe. Mullahan se todennäköisimmin olisi kuitenkin edelleen avaamaton puteli... ;DDD

   Poista
 4. on kyllä söpöt :3

  VastaaPoista