Sivut

tiistai 12. helmikuuta 2013

TKOP: Osa 7.


Tämän haasteen toteuttamista odotin ehkä eniten, sillä en ole ennen kokeillut tehdä Spun Sugar- kynsiä, vaikka monesti olen aikonut! Seitsemännen haasteen minulle keksi lukijani Koukussakynsiin ja kokonaisuudessaan tehtävänanto kuuluu näin:
" Haastan sinut tekemään Spun Sugar-nailsit ja käyttämään niissä ainakin essie-tour de finance,
wild &mild polarbear ja twilight sekä models ownin endamamea;)"

Voin kertoa, että näiden kynsien toteuttaminen oli ihan yhtä hauskaa kuin etukäteen ajattelinkin!:) Sellaista sopivan sottaista ja lapsenomaista koristeluhommaa, josta Teanna tykkää! Myös Termiitti oli kiinnostunut tästä koristelutyylistä siinä määrin, että tyytyi kerrankin vain katselemaan mykistyneenä, kun yleensä keskittyy vain levittämään kaikki kynsilakkapulloni lattialle..

Kerrankin olin kaukaa viisas, kun kuvasin koristelut ennen päällyslakan laittoa, sillä päällyslakka latisti aika paljon tuota efektiä. Kuvauksen jälkeen laitoin pikakuivattavan, joka vähän sotki värejä (en ehkä malttanut kuivatella tarpeeksi kauaa) ja muutenkin muutti kokonaisilmettä aika paljon. Ei siinä mitään, oisin kyllä viihtynyt näissä karkkimaisissa kynsissä kauemminkin, mutta... Tietysti Termiitin piti päästä just sillon vaipanvaihtohommiin ja se oli sitten niiden kynsien loppu:( Onneksi jäi kuvamateriaali, josta voikin ottaa inspiraatiota vaikka pääsiäiskynsiin!:)


Tosiaan, mulla tuli näistä mieleen ihan koristellut pääsiäismunat. Saattaa meillä pikkumieskin olla vähän ihmeissään, kun toisena päivänä äiti puuhaa joulukynsiä (saatoinpa samalla hyräillä joululaulujakin..) ja muutaman päivän päästä menäänkin jo pääsiäistunnelmissa!;D Voi lapsi parkaa, mitä kaikkea se joutuukaan kokemaan äidin kynsiharrastuksen vuoksi.:D

Täytyy sanoa, että tämän haasteen antaja laittoi kyllä just sopivat lakat tähän haasteeseen! Itse ainakin tykkäsin, että sävyt sopivat mukavasti yhteen. Alle lakkasin pari kerrosta Wild & Mildin Polarbearia ja sitten aloin "sokeroimaan" :) Saman merkin Twilight (keltainen) toimi parhaiten tässä hommassa, sillä se alkoi melko nopeasti muodostamaan säikeitä, mutta pysyi silti käsittelykelpoisena yhden käden kynsien verran. Essien Tour De Finance taas oli koostumukseltaan melko juoksevaa ja sitä piti sekoitella tovin aikaa, ennen kuin sain siitä nousemaan säikeitä. Kun lakka oli jonkin aikaa seisonut ja säikeitä alkoi muodostumaan, niin se myös jatkoi kuivumista sellaisella vauhdilla, että muutaman kynnen jälkeen oli pakko lisätä lakkaa notkistamaan liian jankiksi mennyttä lakkaa. Models Ownin Endamame oli myös ihan ok tavaraa tähän hommaan, tosin olin jo malttamaton ja aloin nostelemaan lakkaa vähän liian aikaisin kynnelle, siksi nuo isommat muhkurat:)

Googlettamalla löytyy muuten hyviä Spun sugar- kynsien tutoriaaleja, jos asia ei ole jollekin vielä tuttu:)

<3llä Teanna

7 kommenttia:

 1. Wautsi! Vähänkö ihanat kynnet! :P
  Pitänee joskus itselläkin kokeilla tällaisia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:) Kokeile ihmeessä, on erittäin stressivapaata puuhaa, kun ei tarvi nysvätä mitään symmetrisiä kuvioita vaan saa toteuttaa itseään ihan vapaasti:)

   Poista
 2. Nätit! Pitää itekki koittaa.

  VastaaPoista
 3. Heh oon vähän myöhässä näitä katselemassa:D mutta tosi kivasti toteutetut kynnet, juuri niin kuin ajattelinkin;)

  -Neaasd aka Koukussakynsiin;)

  VastaaPoista