Sivut

maanantai 4. maaliskuuta 2013

Huonon kynsipäivän pelastajalakat.

Toissapäivän iltana mulla oli pitkästä aikaa kunnolla omaa aikaa ja olin tietysti asiasta aivan mielissään, että voin panostaa kynsien lakkaamiseen ja koristeluun ihan tosissaan. Lakkalaatikkoa tutkiessani puteli toisensa jälkeen näytti vaan enemmän ja enemmän luotaansatyöntävältä, eikä minkäänlaista inspistä meinannut syntyä. Lopulta päätin puolipakolla valita kynsille sellaisen lakan, jota en ole vielä testannut.

Muutaman kerran kynteni lakattua ja lakat poistettua mua alkoi tosissaan kyllästyttämään koko touhu! Ensimmäiseksi kynsille valikoitunut OPIn Need Sunglasses? ei miellyttänyt kynsillä yhtään, vaan mulla tuli siitä vaan äklön tekopirteä olo. Lakat pois ja uudet aluslakat alle, uusi suunnitelma tulille. Seuraavaksi kokeilin löytyisikö Ginan lakoista iltani pelastus ja levitin kynsille jo vesimarmoroinnissa hyväksi todettua Raspberryä. Mehhh, ei sytyttänyt yksistään kynsillä ollenkaan, joten sekin meni poistoon saman tien. Viimeisimpänä oljenkortena tartuin lakkaan, jonka ajattelin olevan sen verran neutraali, että vaikken sille mitään koristeluja keksisikään, niin kestäisin ehkä katsella sitä kynsilläni päivän tai pari.


Kolme kerrosta, eikä lakka siltikään täydellisesti peittänyt, mutta en jaksanut enään välittää sillä lakka oli muuten nätti eikä ärsyttänyt silmää. Kyseinen lakka on OPIn Hollanti- minikokoelman Pedal Faster Suzi!. PFS on omaan makuuni hieman liian vaalea vaaleanpunainen ja hieman liian kylmän sävyinen, mutta taidan säilyttää sen silti kokoelmissani tulevaisuuden huonojen lakkapäivien pelastajaehdokkaaksi.

Harmikseni sain heti tökättyä vasurin keskisormen tietokoneen näppikseen, kun hieroin samalla facebookissa ulkomaanvälittäjäni (<3) kanssa lakkakauppoja. Vielä harmittavampaa tietysti on se, että rytyn pitää näkyä kuvissa niin selvästi, mutta elämä on.


Koska olin taistellut jo pohjalakan valinnan kanssa riittävästi yhden illan tarpeisiin, niin päätin heittää päälle helpot koristelut pikakuivattavan kera päälle, että pääsisin joskus nukkumaankin. Lakkasin nimettömiin ja etusormiin kerrokset Ginan Disco-nimistä glitterlakkaa. Olin alkuun vähän pelännyt, että glittereitä saa kalastella pullosta (kuten W&W:n Party of five glittersistä), mutta ne nousivatkin sutiin vaivattomasti ja levittyivät kynnelle nätisti.

Nyt oon taas samassa tilanteessa. Lakat kaipaisivat vaihtoa, mutta mikään omistamistani lakoista ei houkuttele. Onneksi apuun tulee kuitenkin Adeninalle tekemäni tilaus, jonka mukana saapui pari tyhjää lakkapulloa. Jos ei valmiit lakat houkuttele, niin pitää tehdä itse parempi!:)


Jos haluat tietää mitä muuta tarttui Adeninan tilaukseen mukaan, niin käy kurkkimassa facebookin puolelta:) Päivitän sinne enemmän noita pieniä ostoksia sekä uusia lakkahankintoja, kun oon niin laiska tekemään kunnon ostospostauksia.

<3llä Teanna

5 kommenttia: