Sivut

keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Värisiedätystä.

Ilmeisesti tämä viikko on pyhitetty epäonnistumisille. Ensin epäonnistuin luomalla kahdella kauniilla lakalla kuolleen kultakalan kynsiini, sitten epäonnistuin sen kuvaamisessa, sillä yllättäen se näyttikin kuvissa paremmalta kuin luonnossa. Kuinka usein käy näin? Ei ainakaan ikinä silloin, kun on saanut luotua jotakin oikeasti tosi nättiä kynsilleen. Silloin kamera temppuilee ja metkuilee niin, että kökköjen kuvien perään saa selitellä, että "kyllä nää luonnossa on tosi kivat!".

Kerrankin kun laitan vapaaehtoisesti sinistä kynsilleni ja vielä tykkäänkin lopputuloksesta, niin kamera ottaa vaan suttuisia kuvia. Tiedän, vika on oikeasti kuvaajassa, mutta aina on mukavampi kun saa syyttää jotain toista epäonnistumisistaan. Varsinkin elottoman asian syyllistäminen on helppoa, sillä se ei osaa väittää vastaan vaan hyväksyy kohtalonsa hiljaa. TAI sitten tuo kamera päätti alkaa kenkkuilemaan siksi, että oon sitä niin monta kertaa syyttänyt surkeista kuvista, vaikka syy on ollut täysin omien taitojeni puutteista?! Jokatapauksessa, tässäpä paras otos neljästäkymmenestäviidestä kuvasta..


Jos jotakin positiivista haetaan tähänkin blogitekstiin, niin kerrankin lakkaus ilman suunnitelmaa onnistui paremmin kuin hyvin!:) Aloitin kahdella kerroksella Orlyn Naughty or Nicea. NON on ihana tummanvioletti, kahdella kerroksella hyvin peittävä lakka. Kuivuttuaan lakan pinta jäi ihanan kiiltäväksi! Keskitalvella tämä olisi saanut jäädä kynsille sellaisenaan, mutta näin keväällä mieleni huutaa keveyttä ja kimaltelevuutta, joten päätin nakata vähän blingiä NONin päälle:) Sen enempiä testailematta kaivoin kaapista lakkavaihtareiden kautta kotiutuneen OPIn DS Magicin. Ajattelin, että jos laitan sitä hyvin hennon kerroksen NONin päälle, niin pohjalakka jäisi kuultamaan alta kivasti. Aika sinisethän näistä sitten kuitenkin tuli, sillä DS Magic oli peittävämpi kuin oletin. Olin kuitenkin erottavani pullossa vähän violettia vivahdetta ja silloin läks, lakkakaapille meinaan ja viimeistä testaamatonta Jolly Jewelsiä kehiin! Töpöttelin kynsien tyviin JJ 112:sta ja taputin itselleni hyvästä työstä!:D Näistä tuli todelliset tuijottelukynnet, lieneekö syynä JJ:n tuoma blingi vai epätavallinen väri kynsilläni.. Tykkäsin näistä joka tapauksessa aivan mielettömästi!<3

Nyt lähden tuijottelemaan näitä vielä viimeisiä kertoja, sillä kärkikulumasta päätellen lakat täytyy laittaa vaihtoon viimeistään huomenna. Tämän lakkakokemuksen myötä olen kuitenkin taas astetta avoimempi siniselle värille kynsillä, joten jatkossa blogissa nähdään ehkä muutakin kuin pinkkiä, lilaa ja glitteriä!;)

<3llä Teanna

12 kommenttia:

 1. Nää on kyl kivat, vaikkei violetti lempiväri ookkaan! Mulla onnistuu aina violetit kynnet parhaiten, en kyllä tajua miksi. o.o Paitsi kerran failasin! Mutta se oli aikaa ennen Seche Viteä joten tökin ne joka paikkaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:) Pikakuivattava on kyllä itselläkin ehdoton, muuten lakat ois aina rutussa!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos!:) Mulla on nyt ihan kestohymy kasvoilla (päänsärystä huolimatta) kun ootte käyneet niin kivoja juttuja kommentoimassa:)

   Poista
 3. Joo joo joo !!!
  Tämän kauneuden mä helposti ymmärrän... =D

  VastaaPoista