Sivut

perjantai 29. maaliskuuta 2013

Tipunen kynnellä.

Rahkapiirakka leivottu, talo siivottu ja hieman juhlavampi lounas syöty, joten nyt on pieni hetki aikaa istahtaa alas ja naputella pääsiäispostaus. Halusin ehdottomasti kynsilleni vaaleanpunaista, glitteriä ja siirtokuvia. Ainekset kuulostavat melkein ystävänpäivään viittaavilta, mutta kyllä näistä ihan pääsiäisaiheiset tuli:)


Kynsille valikoitui OPI Pedal Faster Suzi!, jota laitoin kolme kerrosta. Nimettömiin piti saada glitteriä ja siihen tarpeeseen vastasi OPI You Glitter Be Good to Me. Muihin sormiin laitoin koristeiksi siirtokuvia.

Nämä siirtokuvat ovat olleet ilmeisen suosittuja tänä pääsiäisenä, sillä useammassa blogissa ne ovat vilahtaneet:) Kuvat olivat laadukkaan oloisia, ja niitä oli helppo asetella kynnelle, joten en ihmettele suosiota yhtään. Ainoat ongelmakynnet olivat keskisormissa, joihin tuota isoa kuviota oli hankalampi saada asettumaan suosiolla. Tipunen pyrki jatkuvasti jäämään kuprulle jostakin kohtaa, mutta lopulta sain sen mitenkuten paikoilleen. Lisäksi käytin ilmeisesti vähän ronskimpaa kättä päällyslakkaa laittaessani, sillä sain muutamaa kuviota levitettyä hieman. Kivat näistä silti tuli, vaikkeivat aivan lähitarkastelua kestäkään:)

Etusormen kynnessä piti olla pääsiäistoivotukseni, mutta koska onnistuin ottamaan kuvat juuri niin, että heijastus osuu tekstin päälle, niin laitetaan vielä loppuun:

Oikein mukavaa, rentouttavaa ja munarikasta pääsiäistä!
<3llä Teanna

8 kommenttia:

 1. Söpöt kynnet!:) Hyvää pääsiäistä sinullekkin!:)

  VastaaPoista
 2. Oi nämä on söpöt! Mä en taida saada aikaiseksi pääsiäiskynsiä ollenkaan! No onneksi muilla on niin kauniita, että taidan tyytyä vain ihastelemaan niitä. :D

  VastaaPoista
 3. Söpöt ja hyvin pääsiäiset! :)

  VastaaPoista
 4. oi miten söpöt :3 itse en olekkaan tehnyt pääsiäiskynsiä, ainakaan vielä :P

  VastaaPoista
 5. ihanan söpöt pääsiäiskynnet :) ps haluisitko osallistuu mun blogin ekaan arvontaan? http://tanzankynnet.blogspot.fi/2013/03/ensimmainen-arvonta.html

  VastaaPoista
 6. Ihanat pääsiäiskynnet. :) Omiani en ole edes saanut vielä valmiiksi.. :D Jään seurailemaan blogiasi. :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos teille kaikille ihanista kommenteistanne ja anteeksi hidas vastaaminen! Ollaan tosiaan koko perhe sairasteltu tässä viime aikoina, joten kommenttinne ovat piristäneet kovasti:)
  Jenni: Kiva kun eksyit Teannanpaikkaan ja toivottavasti viihdyt:)

  VastaaPoista