Sivut

torstai 14. maaliskuuta 2013

Kerrostettuna kaunista!

Kuten jo edellisessä postauksessa mainitsin, niin sorruin ensimmäistä kertaa ostamaan kynsilakan ihan vain siksi, että siitä on hehkutettu melkein joka toisessa blogissa. Minusta se ei ole näyttänyt hyvältä pullossa eikä kynsillä, mutta silti kannoin sen kassalta kotiin kahden muun Jolly Jewelsin seurana. Ostoksen todellisesta tarpeellisuudesta en ole edelleenkään varma, mutta onneksi siitä ei tarvinnut muutamaa käpyä enempää köyhtyä. Ehkä siis annan tämän heräteostoksen itselleni anteeksi ja keskityn seuraavaksi esittelemään aikaansaannoksiani kyseisellä lakalla:)


Tein etukäteen sen verran taustatutkimusta, että minulle selvisi Jolly Jewels sataviistoistasen olevan jelly ja että lakka vaatii peittääkseen useamman kerroksen. Minulle lakan maitomainen pohjaväri ei niin iskenyt, joten ajattelin kokeilla kerrostaa sitä jonkun nätin värisen lakan päälle ja katsoa saisiko tästä siten enemmän silmää miellyttävän. Itseasiassa lakan kerrostamiseen sain idean Amoenan blogista, sillä hän teki joitakin aikoja sitten saman tämän lakan esikuvalle:)

Trapetzidupen aisapariksi päätin kokeilla samana päivänä kotiutunutta OPIn Japanese Rose Gardenia. Voi mikä murheenkryyni tuosta lakasta on tullutkaan:( Ei riitä, että lakka ei ollut siinä kunnossa, missä luulin sen olevan ostohetkellä, vaan ilmeisesti en olisi siitä saanut myyjän mielestä mainita enää mitään sen jälkeen, kun hän tarjosi lakan hinnasta puolet takaisin. Tästä lakasta tuli kyllä sellainen soppa, että toivoisin tosissani että en olisi koko lakkaa ostanut! Myyjä on nyt sitä mieltä, että levitän hänestä juttua feikkiopien myyjänä, vaikka sellaista en ole missään nimessä väittänyt. Toivottavasti tämä juttu saa pian asiallisen päätöksen, sillä vaikka tiedän että en ole toiminut asiassa väärin, niin tämä vääntäminen ja syyllistäminen harmittaa, kun en haluaisi kenenkään kanssa joutua tappelemaan muutaman euron kynsilakan takia.


Lakkaukseen palatakseni, lakkasin Jollyn alle kaksi kerrosta Japanese Rose Gardenia. Lakan suti oli niin leveä, että lakkaa oli mahdoton saada levitettyä sievästi kynsille. Koitin olla lannistumatta tästä tulevasta sormien ja kynsinauhojen siivousurakasta liiaksi ja kerrostin päälle sataviistoistasta. Runsasglitterinen lakka oli yllättävän helppoa levittää, mutta kovin tasaisesti en siltikään onnistunut glittereitä asettelemaan.


Jollyn kerrostaminen värilakan päälle oli ehdottomasti onnistunut valinta! Tulevaisuudessa kokeilen kerrostamista vielä jonkin toisen sävyisen lakan päälle, uskon että tämä toimisi kivasti vaikka pääsiäiskynsissä jonkin pastellisävyisen lakan päälle kerrostettuna:)

<3llä Teanna

16 kommenttia:

 1. Oi, kaunis tuo yhdistelmä. :) eipä ole käynyt mielessä, että tuotakin lakkaa voisi kerrostaa jonkun muun värin päälle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niin minustakin:) En mäkään ois varmaan itse sitä keksinyt, onneksi on noita hoksaavampia ihmisiäkin olemassa, joilta voi lainata hyviä ideoita!:)

   Poista
 2. Ikävä juttu, kun joutuu tuollalailla taisteleen :(
  Mut kynnet on kauniit! Miulla on myös tämä lakka eikä kyllä ole tullut mieleeni kokeilla sitä toisen värilakan päällä, kiitos vinkistä! ;)

  VastaaPoista
 3. ooh kivat! mäkään en tajunnut että tota voisi laittaa jonkun toisen lakan päälle... hmm..

  *miettii sopivaa värilakkaa alle* ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitti:) Eikun kokeilemaan vaan! Tästä lakasta saa kyllä kerrostamalla paljon enemmän irti, kuin mitä ostohetkellä kuvittelinkaan!

   Poista
 4. Minäkään en ole tuolle lämmennyt mutta tuolla se nyt kuitenkin nököttää Helmerissä. Muistan tuon saman postauksen, jossa alle laitettiin toista lakkaa ja hyvältähän se tässäkin näyttää, paremmalta kuin yksistään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi en ole ainoa "mainostuksen" uhri...:D Kiitos:)

   Poista
 5. Tosi harmillista, että tuo Japanese Rose Garden ei vastannut odotuksia. Mulla on se itsellä myös, ja se on ollut yksi parhaiten käyttäytyvistä Opeistani! Suorastaan unelma levittää ja peitti täydellisesti kahdella kerroksella. Tästä tapauksesta kiinnostuneena tarkistin sudinkin - tismalleen samalta näyttää kuin muissakin Opeissa. Omani on ollut avattuna varmaan muutaman vuoden (käytettynä ostin myös), mutta koostumus on silti ihan moitteeton.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuon omistamani version sisältö on päässyt varmaan hiukan kuivahtamaan, kun kierteissä oli niin paljon lakkaa. Peittävyys oli kyllä kahdella kerroksella saavutettavissa, mutta tasaista pintaa oli mahdoton saada. Ehkä pari tippaa ohenninta auttaisi siihen, mutta suti täytyisi saada uusi, että sitä kehtaisi kokeilla. En tiedä miten tuo pullossa oleva suti käyttäytyisi, jos sitä koettaisi hieman siistiä..
   Kiitos kommentista ja JRG kokemuksista:)

   Poista