Sivut

sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Täällä ei ole mitään hiiriin viittaavaa.

Jos minulta kysyttäisiin, että millaisissa lakkauksissa viihdyn parhaiten, niin vastaisin, että yksinkertaisissa. Yleensä monimutkaisimmat ja taitoa vaativimmat lakkaukset ovat myös niitä, joiden pienet virheet alkavat ärsyttämään silmää nopeimmin. Siispä kun alkuviikosta tiesin, että kerkeän seuraavan kerran lakata kynnet ehkä sunnuntaina tai maanantaina, valitsin kynsilleni ns. turvalakat ilman mitään ylimääräisiä kikkailuja.

Vaikka glitterlakat ovatkin hyvin työläitä poistaa, niin ne eivät ole pitkäikäisimpiä lakkoja kynsillä. Itselläni on melko kestävät ja taipuisat kynnet (paitsi näin talviaikaan), kun taas glitterit eivät juurikaan jousta, joten ne lohkeavat helposti isoina palasina kärjistä. Omissa pikku testeissäni olen todennut, että shimmerit ja sopivan juoksevat cremet kestävät parhaiten kynsilläni. OPIa on kehuttu laadukkaaksi lakaksi ja kun kerta muutaman lakan kyseiseltä merkiltä omistan, niin päätin laittaa kyseiseltä merkiltä parivaljakon Kiss Me on My Tulips sekä Nothin' Mousie 'Bout It testiin.


Kiss Me on My Tulips kuuluu Hollanti-kokoelmaan ja minä omistan sen miniversiona. Olen käyttänyt kyseistä lakkaa aikaisemmin ystävänpäiväkynsissäni ja nyt se pääsi koko kynnelle.

Nothin' Mousie 'Bout It on lakkakokoelmani uusin tulokas ja lähtöisin Vintage Minnie Mouse kokoelmasta. Ostin omani kynsikoristekirpparilta, enkä ole katunut hetkeäkään! Lakka on koostumukseltaan mielestäni hieman jellymäinen ja se on todellinen vaaleanpunainen unelma<3 Lakassa on sekä kimallusta, että vaaleanpunaisia sydämiä, joten kelpaa taatusti kenelle tahansa prinsessaefektiä kaipaavalle.


Yllä mainituista lakoista syntyi tällainen kestävä yhdistelmä. Pohjalle lakkasin kaksi kerrosta Tulipsia ja päälle kaksi kerrosta NMBI:ä. Vaikka kuinka yritin sudilla kalastella sydämiä, niin en meinannut saada niitä millään pullosta ylös. Lopulta sain napattua kaksi ja asettelin sotasaaliit nimettömiin:) Päälle vetäisin Flormarin mattaavan päällyslakan.

Tätä tekstiä kirjoittaessani lakat ovat pysyneet kynsillä viisi päivää ja se on jo melko kova saavutus minun mittapuullani! Lakat kestivät hyvin jopa pari työpäivää, kylpyläreissun sekä miehen huoltotiimissä pakkasessa seisoskelun. Heti lakkauksen valmistuttua mietin, että alkaako nuo sydänkoristeet repsottamaan ja sorrun repimään ne pois. Se aate oli onneksi turha, sillä sydämet istuivat napakasti kynteen kiinni ja ovat edelleen paikallaan! Oikean käden kynsillä on vähän kärkilohkeamia, kun taas vasemmassa kädessä kärkikulumaa vain hieman. Lakkapinnan murtumia näkyy hyvässä valossa useampia, mutta muuten nämä ovat melkein kuin eilen tehty. Näiden lakkojen kauneuteen ja kestävyyteen olen todella tyytyväinen, enkä varmasti päästä näitä enää kokoelmistani pois!<3

Näiden lakkojen on kestettävä vielä viimeinen koetus, sillä kohta lähdemme Termiitin kanssa lastentapahtumaan, enkä kerkeä vaihtaa lakkauksia ennen sitä. Jännä nähdä, onko remuava lapsilauma jo liikaa näille "kaikenkestäville" lakkauksilleni;)

<3llä Teanna

Ps. Teannalandiassa seurataan ajan virtaa, joten nyt voit seurata blogia helposti myös bloglovin'in kautta:)

8 kommenttia:

 1. Aivan ihanat <3 Hauskaa päivää teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:) Hauskaahan meillä oli..siihen asti kun piti lähteä kotiin. Hirvee huutokonsertti autossa, tarvitsen tänään kyllä aimo annoksen kynsilakkaterapiaa:)

   Poista
 2. Tuota samaista Minni-lakkaa olen vähän itsekin himoinnut, mutta on jäänyt vielä ostamatta. Mutta aivan ihanalle se kyllä näyttää tässäkin!

  Ja hauskaa päivää! Toivottavasti lakat vielä tämänkin kestävät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Hyvin kestivät! Nyt tosin poistin jo lakat ja uutta lakkaussuunnitelmaa kehittelen pienessä päässäni..:)

   Poista
 3. oii tosi söpöt!! :3

  VastaaPoista