Sivut

maanantai 18. maaliskuuta 2013

Lakkamatematiikkaa.

Päästinpähän eilen pari väärää luuloa pois päiviltään. Ensimmäinen harhaluuloni oli, että kaksi nättiä lakkaa yhdistämällä voi saada aikaiseksi ainoastaan nättiä jälkeä. Toinen harhaluuloni oli, että tylsän lakkauksen (jonka nuo kaksi nättiä lakkaa yhdessä aiheuttivat) voisi pelastaa mattaamalla.

Nätti lakka (Beautyuk- Cafe Culture)+ vielä nätimpi lakka (Golden Rose- JJ 103)+ mattaava päällyslakka (Flormar- Matifying Top Coat)= Suomustettu kultakala?


Joskus käy niin, että ensin tylsältä näyttänyt lakkaus alkaakin miellyttämään silmää, kun sitä katselee kynsillään jonkin aikaa. Tälle ei valitettavasti käynyt niin. Mietin, että mitä minulle tulee näistä kynsistä mieleen ja ensimmäisenä hoksasin ajattelevani suomustettua kultakalaa. Hyh, tuon mielikuvan juurruttua päähäni näin jopa unia pienistä kultakalaparoista ja lakat lähtivät vaihtoon jo ennen aamupuuroa!

Niin että Jolly Jewelsin mattaaminen on nyt testattu, eipähän tarvi kokeilla uudestaan. Viikon pakollinen feilaus suoritettu, nyt voikin sitten keskittyä (toivottavasti) onnistumisiin:)

<3llä Teanna

4 kommenttia:

 1. Kuvassa näyttää ihan kivalta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, miten se muuten voikaan olla niin, että kerrankin kuvassa näyttää paremmalta kuin luonnossa?:D Ja just silloin, kun ne kynnet ei todellakaan näyttäneet hyvältä lähitarkastelussa. Tutkimattomat ovat Teannan kynsikuvaustaitojen tiet...:D

   Poista
 2. Kuvassa tosiaan ihan kivan näköset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noo, onhan sekin laskettava onnistumiseksi, että onnistuu kuvaamaan tylsän ja ruman lakkauksen ihan kivaksi:D Kiitos:)

   Poista