Sivut

perjantai 1. maaliskuuta 2013

Neon Leot.

Kerkesinkin jo facebookin puolella miettiä ääneen, että kumpikohan on tulossa kovempaa vauhtia, kevät vai vanhuus? En nimittäin ole aikaisemmin syttynyt yhtään neonväreille tai eläinkuoseille ja nyt tuntuu että haluaisin käyttää ainoastaan niitä! Tarkoitan tällä kynsien koristelun lisäksi myös vaatteita ja käyttötavaroita. Viime viikolla ostin yhden ainoan kauppareissun aikana leopardikuosisen, osittain neon oranssin tuubihuivin, neuletakin sekä kolme paria eläinkuosillisia sukkia... Ajattelin, että on reilua varoittaa myös teitä lukijoita, jotka ette varoitusta vielä facebookista ole bonganneet, että nämä kevään (tai vanhuuden) merkit tulevat myös melko varmasti näkymään blogin puolellakin lähitulevaisuudessa! Itseasiassa voisimmekin aloittaa heti.

Jokunen aika sitten sain lakkavaihtareissa omakseni China Glazen Pink Plumerian. Se on häiritsevän paljon saman näköinen pullokuvissa kuin aikaisemmin ostamani Flirty Tankini. Ei sinänsä ihme, kun samasta kokoelmasta ovat (Summer Neons), mutta oon käynyt tosi kovaa sisäistä kamppailua, että tarvinko todella molemmat vai pitäisikö toisesta luopua. Ennen tällaisia suuren suuria päätöksiä kummatkin ansaitsevat tilaisuuden käydä kynsillä, jonka jälkeen pystyn ehkä ratkaisuni tekemään:) Flirty Tankinin olette nähneet kynsilläni jo tässä postauksessa ja nyt on Pink Plumerian vuoro!


FT:n peittämättömyydestä ja kynsien värjäytymisestä viisastuneena lakkasin tällä kertaa alle  kynttä värjäämättömän lakan. Ginan Cream pääsi kynsille taaas, se vaan on niin sopivan koostumuksen ja peittävyyden omaava lakka. Kaikille kynsille lakkasin siis ensiksi kaksi kerrosta Creamia, jonka jälkeen muihin, paitsi nimettömiin pari kerrosta Pink Plumeriaa. Aksenttisormiin tein pilkkutikulla elämäni ensimmäiset vapaan käden leot!:) PP:n lisäksi leopilkkuihin on käytetty Ginan Blackia, mun uutta luotto mustaa!

Myöhemmin harmittelin, että kuvioista olisi voinut tehdä vähän suurempia ja määrällisesti vähemmän, mutta kyllä näitäkin ihan ilolla muutaman työpäivän katseli. Parista kynnestä lakat otti osumaa töissä heti ensimmäisenä päivänä, mutta tein niihin hätäkorjailun ja lisäsin samalla kerroksen PP:tä muihinkin kynsiin. Olisi melkein pitänyt ottaa vielä kuva niistäkin, sillä kolmas kerros paransi väriä entisestään. En taaskaan saanut värejä toistumaan kuviin täydellisesti, mutta ylempi kuva on hieman totuudenmukaisempi, kun alemmassa pääosassa ovat käsintehdyt leo-räpellykset:)


Kun näitä kuvia vertaa vierekkäin Flirty Tankini-kuvien kanssa, niin kyllähän tuo lakkojen sävyero on aika selviö:) Hyvällä omallatunnolla jatkan siis kummankin omistussuhdetta!;)

Varasto-välilehti on muuten nyt täysin ajan tasalla! Huvikseni laskeskelin, että paljonko mulla on testaamattomia lakkoja varastossa ja se luku kyllä yllätti mut aika tavalla. Olin ihan ajatellut että summa pyörii siinä plus-miinus kymmenen, mutta todellisuus onkin vähän toinen.. Nooh, pikkuvikoja;) Onpahan varaa mistä valita!

Uskallatko myöntää oman testaamattomien lakkojen lukusi?;)

<3llä Teanna

11 kommenttia:

 1. Aivan ihanat kynnet! Hieman erilaiset leot :)
  Mie en ole edes pitänyt mitään kirjaa saati laskenut paljonko miulla on käyttämättömiä lakkoja... Ei niitä kovin hirveesti pitäis olla ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Niin minäkin ajattelin, siis ettei niitä testaamattomia varmaan kovin hirveästi ole.. Silti tuo luku on kuitenkin minusta kohtuullisen suuri, ainakin verrattuna lakkojen kokonaislukumäärään.

   Poista
 2. oi, tosi söpöt :3

  mulla ei ole yhtään testaamatonta lakkaa ;) eiku, taitaa olla yks.. xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti:) Ohhoh, sää oot joko tosi maltillinen ostaja tai tosi nopea kokeileen kaikkia lakkojas!:)

   Poista
 3. Ihanat kynnet <3

  en edes uskalla laskea testaamattomia lakkoja:D yritän aina lakata niillä millä en oo lakannu aikasemmin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Mä luulen, että monikaan ei uskalla ees laskea niitä:D Mua ärsyttää, että on noin paljon lakkoja testaamatta ja tuntuu ettei sais uusia ostella ennenkuin on noita kokeillut... Siltikään ne ei oikein houkuta, joten nyt on pieni dilemma käsillä:D

   Poista
 4. Uijui, Bambi likes! Nää on ihan mahtavat. Neonit ja leot yhteen soppiin! Mutta tuli vaan mieleen, että ei leoilla kai oo pilkkuja? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiku hitsi, et sä varmaan tarkoittanut LEIJONIA vaan LEOpardeja.

   Huh, tulipas blondiolo :D

   Poista
  2. Hihi, kiitti:) Joo, no oisin kai voinut jättää noi lyhenteet käyttämättä, kun tän sun viestin jälkeen hoksasinki et leijoniahan usein puhutellaan leoina.. Eli ollaan vaikka yhessä blondeja;)

   Poista