Sivut

sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Palmusunnuntain pikainen.

Aurinkoista sunnuntaipäivää!:) Tänään ois ollut mahtava ilma arvostella Miss Conductia ulkona auringonpaisteessa, mutta se ei sitten tahtonut pysyä kynsillä kuin alle vuorokauden, joten nyt kynsilläni on jotain ihan muuta. Miss Conduct kuoriutui kynsiltä isoina liuskoina ja lisäksi kynnet alkoivat eilen mystisesti tekemään itsemurhatemppuja, joten iltasella poistin lakat ja reilulla kädellä pituutta kynsistä.


Valikoin töpökynsiin lakat kokeilemattomien joukosta ja tällä kertaa arpaonni suosi OPIn minikokoista Flyta sekä L'orealin Confettista. Fly edustaa kuvassa kolmella kerroksella, Confettista riitti kerros antamaan kivaa efektiä.

Tästäpä ei olekaan sen kummempaa tarinaa kerrottavana, joten antaa kuvan puhua puolestaan. Semisti harmittaa, että kynnet halusivat lyhentyä näin radikaalisti, juuri kun ne alkoivat olla ihannemitassaan. Onneksi harmitusta paikkasi miehen kisauutiset, hän nimittäin pokkasi eilisestä koitoksesta hopeapokaalin ja samalla keräsi pisteitä luokkavoittoon asti!:) Hiukka ylpeä vaimo täällä!!<3 Tässä myös yksi lisäsyy sille, miksi juttua ei oikein tänään irtoa, on meinaan ajatukset vähän muissa maailmoissa:)

Nyt me lähdetään kestohymyn ja Termiitin kanssa ihastelemaan ulos tuota kaunista auringonpaistetta:)
<3llä Teanna

7 kommenttia:

 1. On se tämä vaan niin herkullinen yhdistelmä! Tykkään kovasti. Joskus pitää päästä helpolla ja kohtuuajassa, tämä on justiin sellaiseen sopiva lakkaus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tykkäsit yhdistelmästä, sillä tykkäsin itsekin:) Monesti käy vielä niin, että se helposti ja nopeasti tehty lakkaus miellyttääkin silmää todella paljon. Niin kävi myös näiden kynsien kanssa, vaikkeivat todellakaan paljoa vaivaa vaatineet!:)
   Kiitos kommentistasi!:)

   Poista
 2. Onnittelut kisamenestyksestä! =)

  Harmi Orlyn ja sun kynsien kohtaloa.
  Meinasin laittaa Confettiksen lilan kanssa, kunhan seuraavan kerran on sopiva lila kynsillä. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, välitän onnittelut miehelle:)
   Just lueskelin tuossa, että lyhyet kynnet pirteillä lakoilla maalattuna on tänä keväänä muotia. Joten nou hätä vaikka kynnet lyheni, oonpahan kuiteski muodikas!;D
   Siiis oumaigaad, hirrvveeen yllättävä värivalinta sulla Confettiksen alle!!;D Eipä sillä, se varmasti näyttää hyvältä lilankin päällä!

   Poista
  2. Joo, aattelin oikein kerrankin yllättää... ;D

   Poista