Sivut

keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Jotain uutta ja jotain vanhaa

Nyt on lakan väri mielialan mukaan. Joku kesäressi vissiin puskee päälle ja siihen päälle pientä ihmissuhdekärhämää niin eihän tässä ilosta hypitä. Onneksi on sentään kaunis lakka ja uusikin vielä! Saankin nyt samaan postaukseen ängettyä uudet tulokkaat ja uudet kynnet. Jos joku ei mun nokkelasta otsikoinnista keksi mitä vanhaa tässä kaiken uuden keskellä on niin kuvausrekvisiitta!:) Tänään kuvasin meidän vanhan vilja-aitan luona, jonka edessä otettiin viime kesänä myös meidän hääkuvat<3

Tässä mystisessä alakulossani päädyin vähän vahingon kautta tilaamaan ensimmäiset Color Clubini. Menin Cesarsshopista tilaamaan vain ja ainoastaan XL-stamperia ja XL-kuvauslaattaa mutta ainahan asiat ei mee niinku suunnittelee. Stamperin tilasin kyllä! Siitä en laita erikseen kuvaa sen takia, koska en saanut otettua mieleistä kuvaa ja en millään voinut sotkea postausta ihan eri tyylisellä kuvalla, haha:D XL-kuvalaattaa en saanut tilattua ollenkaan, koska en millään osannut päättää minkä haluaisin!

Kuten kuvat kertookin niin Color Clubilta kotiutin Worth the risquen sekä Revvvolutionin. Ne ovat molemmat hololakkoja (ensimmäiset holoni!!), eli säihkyvät auringonvalossa kaikissa sateenkaaren väreissä. Laitoin kynsille kaksi kerrosta Revvolutionia ja  se peitti täydellisesti. Hieman olin alkuun epäileväinen siitä, miten tulen toimeen ohuenlaisen siveltimen kanssa. Lakka oli kuitenkin helppo levittää ja jopa minä sain helposti tasaista jälkeä aikaan!:) Mitään sen kummempia koristeluja en (taaskaan) jaksanut tehdä ja ainoat koristelut ovatkin tuolla Worth the risquella tehdyt sydämet vasempaan nimettömään.


Sain vielä yllärilahjaksi tilauksen yhteydessä kynsitarroja:)

Ps. Yllättävän paljon hymiöitä tässä postauksessa. Vaa laitetaa vielä pari lisää, jos se vaikka alkais elämä hymyilee muutenkin :) :)

4 kommenttia:

 1. Holot sopii aina kesään!Vaikka olisivatkin tummia. Tsemppiä ressiin!

  gameofpolish.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä:) Kiitos, kyllä tämä tästä.

   Poista