Sivut

sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Miniauringot

Mä en oo oikein koskaa syttynyt keltaisille lakoille. Itseasiassa ennen tätä viikkoa en ole edes omistanut keltaisia kynsilakkoja. Nyt mietin että miksen? Keltanen värihän tekee kynsistä miniaurinkoja!:)Ihanan kesäisen ilman kunniaksi kynsillä Wild and Crazyn Twilightia pari kerrosta ja kerros China Glazen Lighthousea. Hieman kuultaa läpi, kolmas kerros ei olisi ollut yhtään pahitteeksi. Ylemmässä kuvassa vasurin pikkurillin lakat on jo rutussa :/ Tällä kertaa en voi syyttää Termiittiä kun ihan itse tökkäsin kynnen kahvimukin reunaan. Höh ja pöh, miksi en käyttänyt pikakuivattavaa.. Nimettömiin laitoin värikkäitä kukkatarroja.

Käytetyt lakat: China Glaze Lighthouse, Wild and Crazy Twilight, Wild & Mild musta cracklelakka, Saffron London 07.
En malttanut lopettaa vielä lasikivillä leikkimistä ja ylläolevista kuvista näet lopputuloksia. Taakse liimasin taas magneetit, joten pikku-aurinkoja saa nyt jääkaapin oveenkin:)

Ensimmäisessä on käytetty kerros Lighthousea ja kolme kerrosta Twilightia.
Toiseen laitoin ensiksi kirkkaan lakan, sen jälkeen "muotin" avulla mustaa cracklea. Muottina käytin tarra-arkin tyhjää kohtaa, eli sitä jämäpalaa mikä jää kun varsinainen tarra käytetään. Pari kerrosta Twilightia meni tähänkin.
Kolmanteen laitoin ensiksi kerroksen Lighthousea ja sitten asettelin Saffron Londonin lakasta glittereitä päälle. Tähänkin lopuksi pari kerrosta Twilightia.

Aurinkoista päivänjatkoa kaikille!:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti