Sivut

torstai 3. toukokuuta 2012

Sitä saa mitä tilaa..

Postimies oli tuonut laatikkoon kaksi kivaa pakettia! Toisessa oli tilaukseni Cesarssilta ja toisessa Vanquishin markettilakkakirppikseltä tehdyt ostokset. Ihanaa, kynsilakkakokoelmani melkein tuplaantui tuon jälkimmäisen paketin myötä :D

 
Cesarssilta menin ostamaan ihan vaan kynsinauhaöljyä ja käsien hoitotuotteita. Käsien kuorintavoide oli tarjouksessa niin ajattelin kokeilla sitä. Aikaisemmin olen käyttänyt käsivoiteena Natusanin 24hour moisture- käsivoidetta, mutta tilasin ihan vaihtelun vuoksi Konad Niju kosteuttavaa käsivoidetta kun nyt kerran ostoksilla olin. En ole mitenkään erityisen monisanainen tuote-arvostelija, mutta voi olla että kun saan edellä mainittuja tuotteita kokeiltua niin ehkä niistä muutaman sanan mainitsen. Ehkä:) Konadilta tilasin lisäksi The Charming Nails Q1-laatan sekä päällyslakkaa. Entinen päällyslakkani on tahtonut varsinkin mustat leimailut sutata ja olen nyt siinä toivossa että tuolla Konadin omalla saa siistimpää jälkeä.

Sally Hansen Pedal to the Metal sekä Black Platinum
Models Own Mushroom ja MNY sävyt 673, 657 sekä 445.
Hmm.. Aika tummia sävyjä menin sitten ostamaan vaikka tarjolla oli kyllä paljon keväisempiäkin värejä. Toisaalta, mulla ei noita sävyjä ennestään ollut ollenkaan niin ei ne käyttämättäkään jää:) Sitäpaitsi onhan nyt marketit pullollaan kevään lakkakokoelmia niin sieltähän niitä saa lisää jos/kun tuntuu! En ihan näe itselläni mitään pastellisävyjä, mutta näin sanottuani omistan varmaan kohta Mavalan koko kevätkokoelman...

Nyt täytyis enään päättää mikä näistä uusista lakoista pääsee ekana kynsille:)

3 kommenttia:

 1. Jos saa ehdottaa, niin kiva olisi nähdä tuo MNY:n turkoosi kynsillä. Näyttää todella upealta tuossa pullossa ainakin :D.

  VastaaPoista
 2. Saa ehdottaa!:) Itsekin olin jo kallistumassa aika vahvasti sinne suuntaan ja nyt kun sitä ehdotit niin mennään sillä:) Täytyis ensiksi vaan raskia luopua näistä servettikynsistä.

  VastaaPoista
 3. Ihania lakkoja <:

  http://fanny1991blog.blogspot.com/

  VastaaPoista