Sivut

sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Vihreäkeltaista ja vihaisia lintuja.

Viimeöisen kuvattoman postauksen jälkeen saatte nauttia oikeasta kuvatulvasta (mun mittapuulla, koska harrastan yleensä vain parin kuvan postauksia), koska en tällä kertaa millään osannut päättää mitä kuvia haluan teille näyttää:) Kokeilukeittiössä tänään ruokalistalla Mia Secret Mood kynsilakka sävyssä Green-Yellow. Samasta lakasta on kirjoitettu mm. Upea Olo-blogissa ja tästä pääset suoraan kirjoitukseen. Mood-lakat siis vaihtavat väriä lämpötilan mukaan. Kylmänä lakka on vihreä ja lämpimänä neon keltainen. Mulla on aina kylmät kädet, joten keltaista sävyä saan näkymään vaan lämmittelemällä veden alla tms.

Tässä lakkaa on kolme kerrosta ja kättä käytetty lämpimän vesihanan alla.
Jänniä kuivumiskuvioita :)
Omia mietteitäni tästä vihreäkeltaisesta mood-lakasta:
Lakka oli paksua ja ensimmäisten kahden kerroksen jälkeen olin varma, että en saa tasaista lopputulosta sitten millään. Kolmannen kerroksen jälkeen pinta kuitenkin tasoittui ja vielä neljännen lisättyäni en olisi voinut sileämpää pintaa toivoa.
Lakka kuivui ihan supernopeasti!! Heti edellisen lakkauskierroksen loputtua pääsi jo aloittamaan uuden kierroksen.
Vihreä väri oli aivan erilainen kuin kuvittelin. Minäkään en millään saanut teille ikuistettua oikeaa sävyä tästä lakasta ja kuvankäsittelyohjelmia en osaa käyttää sitten niin yhtään.. Mutta luonnossa väri on kirkkaamman vihreä kuin kuvissa.
Keltainen taas on juuri niin neonkeltainen kuin ajattelinkin.

Angry birds!!

Vihreät lakat eivät yleensä päädy kynsilleni, enkä tähänkään sävyyn hirveästi ihastunut. Päätin kuitenkin yrittää viihtyä näissä päivän tai pari ja kun ei nämä yksinään näytä miltään niin kokeilin ekaa kertaa water decalseja. Minkäänlaista suunnitelmaa mulla ei noiden vihaisten lintujen ja possujen asettelussa ollut, vaan etenin sitä mukaa mikä tuntui hyvältä. Aika källit näistä omasta mielestäni tuli:)


Termiittiä kiinnostaa äidin lintukynnet:)
Voisin kyllä kuvitella ostavani näitä mood-lakkoja muissakin sävyissä. Ainoa miinus minkä tästä keksin oli se, että tämä vihreä väri ei vaan millään miellytä mun silmää.

Ps. En sortunut viime yönä tilaamaan mitään!! Jeij:)

8 kommenttia:

 1. Nuo on kyllä jänniä, olen nyt pällistellyt useammassa blogissa ja utelias kun olen, luulen, että tulee itsellekin hankittua joku väriä vaihtava lakka:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin suositella:) Lisäsin vielä yhden kuvan vihaisista linnuista keltaisemmalla pohjalla kun huomasin että innostuksissani taas tulin vaan selittään ja unohdin sen kuvan :D

   Poista
 2. oi vitsit, oon pohtinut vähän aikaa jo et pitäiskö tota lakkaa tilata :) vissiin on sit pakko.

  VastaaPoista
 3. Onpa veikeä tuo väriä vaihtava lakka :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se on:) Hauskasti saa aikaa kulumaan kun tuijottelee värien vaihtumista:D

   Poista
 4. Kiitos vierailustasi blogissani! Huomasin kommenttisi vasta nyt kun en ollut huomannut tarkistaa niitä vanhemmista postauksista...

  Sulla on tosi kivoja kynsiä! Liitynkin heti lukijaksesi!

  Hauska tuo kuva missä on lapsen käsi mukana=) Sitä se on vähän meilläkin, poikia (2- ja melkein 4-vuotiaat) kiinnostavaa äidin kynsilakat tosi paljon=) Ja vanhemman kynsiä lakataankin, kun hän sitä itse kovin aina toivoo! Angry Birdsit olis varmaan meilläkin kova sana=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiva jos tykkäät!
   Tulee kyllä aivan eri fiilis kuvaan kun on pikku Termiitti mukana:) Saa nähdä osoittaako tuo pienimies samanlaista kiinnostusta lakkausta kohtaan kuin sun poikasi, siis sittenkun on sen verran iso että osaa pyytää:)

   Poista