Sivut

maanantai 7. toukokuuta 2012

Voittajafiiliksellä :)

En ole tainnut muistaa hehkuttaa, että mähän voitin tuossa viime viikolla Ida-Marian blogiarvonnassa! Tänään tuo ihanainen paketti saapui ja vaikka moni näkikin palkinnon sisällön jo arvontaan osallistuessaan niin laitan silti vielä omaankin blogiini niistä kuvat:) Pahoitteluni että kuvat on sattuneet hieman vinonlaisiksi. Kuvasin niin tohkeissaan että ei näköjään pysynyt kamera vatupassissa :DPaketissa oli siis kolme lakkapulloa (jotka tulevat varmasti käyttöön!), neljä erilaista glitteripurkkia, water decalseja (näitä en olekaan vielä kokeillut), tarroja sekä appelsiinipuutikkuja (jotka jäivät kuvaamatta).

Mikäli en yhtäkkiä opikaan leimauksen saloja niin pojan synttäreille tulee varmaankin tämän paketin antimista taiteillut kynnet. Mikä ei kyllä kuulosta yhtään pahalta ;) Säästyisinpä (toivottavasti) muutamalta ärräpäältä..

Pakko oli vielä laittaa kuva mukana tulleesta kortista, kun siitä tuli niin hyvä mieli itselle:) Ida-Maria oli taiteillut ihanan kortin, johon oli liitetty arvontalappuni ja takana oli hyvän kevään toivotukset.
Ihanaa kevättä myös Ida-Marialle ja kaikille lukijoilleni!:)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti