Sivut

perjantai 4. toukokuuta 2012

Vaikeuksien kautta puolivoittoon.

Eilen illalla, kun olin saanut lapsosen unten maille oli aika kokeilla yhtä uusista lakoistani. Kynsille pääsi MNY sävy 445. Lisäksi testailin The Charming nails Q1-leimauslaatasta paria kuviota.

Tykkään väristä, tykkään siveltimestä, tykkään levittyvyydestä. En tykkää siitä, että ruttasin kaksi kynttä juuri kun olin saanut kolmannen kerroksen levitettyä. Kaksikin kerrosta olisi riittänyt, mutta vasemmalla kädellä lakkaaminen on vielä niin heikkoa että oikea käsi vaati kolmannenkin. En tykkää myöskään siitä, että leimat menivät vinoon, suttaantuivat ja niistä puuttui osia. Vaatii vielä kovasti harjoittelua että saa leimaamisjäljestä tarpeeksi hyvän, mutta kyllä se tekniikka alkoi hahmottua kun niitä väkersi uudelleen ja uudelleen.. Mutta Konadin päällyslakkaan olin tyytyväinen! Ei sutannut mustaa niinkuin tuo aikaisemmin käyttämäni. Oikeaan käteen leimaaminen ei alkanut onnistumaan sitten millään ja kello alkoi olla jo paljon, niin poistin vaan suttaantuneet lakat ja laitoin uudet tilalle

Aamulla oli rutussa parista kynnestä lakat, mutta kiireessä korjasin vaan pahimmat ja näillä on nyt päivä menty! Eihän nämä ole lähelläkään täydellistä, mutta oikeastaan aika hurmaavan epätäydelliset ja epätasapainoiset:)

Näillä paripuoli-kynsillä liikuin tänään jopa ihmisten ilmoilla, ihan kaupungissa asti. Enkä ostanut yhtään kynsisälää, vaikka joka kaupassa niitä puteleita pyörittelinkin käsissäni pitkään ja hartaasti. Vielä toivo elää että pystyn pitämään tämän innostuksen kohtuuden rajoissa, noin niinkuin hankintapuolella :)2 kommenttia:

 1. Aivan upea lakka tuo on myös kynsillä <3.
  Tuo kyllä lähtisi itselläni just ostoon, jos vaan pystyisin värillisiä lakkoja käyttämään :).
  Tai ehkä jos yhtä tai kahta kynttä lakkaisi oikeasta kädestä... :D
  Sitä tosin oon monesti tehnytkin tuolla mun ainoalla värillisellä, kultaisen ruskealla lakalla :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä tykkään myös paljon tästä sävystä, mut siihen malliin huutelee muut uudet lakat että tänään taitaa lähtee lakat vaihtoon:)

   Poista