Sivut

sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Kuvaton yövuoropostaus.

Käsi ylös vuorotyöläiset! Ja käsi ylös ne vuorotyöläiset, joiden yö- ja muut vuorolisät ei loppujen lopuksi tilissä näy ollenkaan- kiitos nettikauppojen!

Toista yövuoroa valvoskellaan ja vaikka aikaisemmassa postauksessa huutelin teitä linkittään mulle luettavaa niin oon mä löytänyt sellaista itsekin ihan kiitettävästi:) Lukulista on tainnut kasvaa parinkymmenen blogin verran. Myös Pakko saada-listani on kasvanut aika kiitettävästi! Nettikauppoja olen selannut ja ostoskoreihinkin tavaroita heitellyt, mutta TOISTAISEKSI tahdonvoima on riittänyt vielä painamaan oikean yläreunan punaista äksää..

Tällaisia asioita kuitenkin huomaan haluavani tai oikeastaan jopa tarvitsevani!
- XL- leimasin
- XL- leimasinlaatta (tai laattoja)
- Leimauslakkoja
- HOLOLAKKOJA!! Mulla ei oo yhtään! Näitä tarvitsen!
- Hyvän valkoisen ja mustan peruslakan. Saa suositella!
- Microhelmiä
- Helmenpuolikkaita
- Akryylimaaleja (Jäisivätköhän käyttämättä maalaustaitojen puuttuessa..)
- Nail art- pensseleitä
- Strasseja, paljon eri kokoisia, muotoisia ja värisiä!

Ja tässä on vaan pieni osa. Oon kyllä aika ylpeä itsestäni jos saan tän yövuoron loppuun tilaamatta mitään! Pakko kyllä tunnustaa että tein mä aikasemmin tällä viikolla jo tilausta ja paketti tuli kotiin perjantaina... Mutta se oli ihan pikkuruinen paketti niin sitähän ei lasketa!;) Se sisälsi mm. pari arkkia water decalseja, yhden tarra-arkin sekä toivottavasti odotuksiani vastaavan Mia Secret Mood Nail polishin. Näistä lisää kuvien kera jahka kerkeän saada niitä kynsille!:)

Toivottakaa onnea, vielä ois neljä tuntia vuoroa jäljellä..

4 kommenttia:

 1. Jos käytät facebookia niin siellä on aktiivinen kynsikoristelut -ryhmä ja kynsikoristekirppis jossa oli juuri keskustelua esim. noista mustista ja valkoisista lakoista:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kynsikoristekirppiksellä jo olenkin. Jään vaan aina miettimään että ostaisko vai ei, niin joku kerkee aina sillä välin ostaa kaikki mielenkiintoset pois. Toistaiseksi kirppissaldo nolla:D Mut tuohon kynsikoristelu-ryhmään en vielä kuulukaan, kiitos vinkistä!

   Poista
 2. mä tykkään ihan älyttömästi Maybellinen valkoisesta lakasta ( mini colorama, 51 French white) ja mavalan black on kans yksi suosikki. (:

  VastaaPoista