Sivut

torstai 17. toukokuuta 2012

Teippiraitoja

Kyllä on kynsien lakkaaminen ja pikkunäpertäminen toisinaan terapeuttista puuhaa! Tähän johtopäätökseen minä tulin eilen illalla. Vaikka ei nämä kynnet mitenkään hirveän erikoiset ole, mutta sai teipin kanssa leikkiessä ajan kulumaan ihan kivasti:)
Lyhyesti selitettynä tämä mani rakentuu niin että ensin laitetaan pohjalakka (tarviiko sanoa että aluslakka tietysti ennen sitä), minä käytin Models ownin Mushroomia. Kuivuneen pohjalakan päälle ristiin rastiin oman mielen mukaan teippisuikaleita. Sitten vaan vedetään päälle joku toinen lakka. Minä käytin teippinä ylläolevassa kuvassa näkyvää kynsiteippiä, joka on noin 1mm leveää. Päälle laitoin Saffron londonin sävyä 64. Sitten vaan teipit pois vastakkaisessa järjestyksessä kuin oli laitettu, ennenkuin päällimmäinen värilakka kuivaa. Ideahan ei ole omani, enkä tiedä kuka tämän joskus on keksinyt, mutta selkeämmät ohjeet (englanniksi) löydät esim täältä.

Omaa silmää värivalintani miellyttävät kovasti. Tuo Saffronin lakkakin tuntuu jotenkin mukavammalta kynsillä, kun sillä on vähän tummempi kaveri mukana. Ensimmäiseksi yritykseksi olen näihin jopa ihan tyytyväinen ja seuraavalla kerralla onnistun ehkä vielä paremmin. Pieniä virheitähän näissä on varsinkin oikeassa kädessä, mutta ei sellaisia jotka haittais kauempaa katsottuna;)

2 kommenttia:

  1. Kivat nää ja hyvin onnistuneet!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Kiva kun jaksat käydä aina kommentoimassa:)

    VastaaPoista