Sivut

tiistai 15. toukokuuta 2012

Yritys ja erehdys.

Iltaa kaikille! Tulin kertomaan uusimpia uutisia meidän talon lakkaushommista. Ennen sitä haluan toivottaa uusimmat lukijani tervetulleiksi! Sitten asiaan..

Yritys: Pohjalakkauksen (Saffron London nro 64) päälle teippirajauksella kaunis symmetrinen viiva (Rimmelin Sky linellä) ja dotting-tool pallosia. Tähän asti meni ihan hyvin! Sain jopa oikean käden mätsäämään vasempaan, kerrankin.

Erehdys: Luulo siitä, että lakkaus on kuiva ja voit lähteä antamaan pikkumiehelle iltamaidon.

Tulos:

Tilanteen korjaus:

Tarviiko näitä kuvia enää selventää? Ihan ei mennyt niinkuin suunnittelin. Meidän pikkumiehellä on sellainen tapa, että kun juo maitoa pullosta niin hän tykkää rapsutella mun kynsiä. Luulin että lakat ois kuivat (ja olikin ne pintakuivat), mutta ei ne kestäneet ihan sellaista käsittelyä. Oikean käden kuviot ruttasin jo itse aikaisemmin ja tilalle laitoin samaa Saffronia kuin muihinkin. Tällainen hento sävy ei vaan tunnu ihan omalta, joten varsin paikkasin vasemman käden kolme tuhoutunutta kynttä Sky highillä. Ja ihan jotta ei kävis tylsäksi niin osassa kynsissä on Essien mattapäällyslakka ja osassa Cesarsin pikakuivattava. En tiedä erottuuko kuvista mutta livenä ero on aika selkee.

Josko näillä parempaa päivää odotella huomisen aamuvuoron selviäis! :D

4 kommenttia:

 1. Aina ei mee niin kuin Strömsössä.... :) Mutta nätithän noista tuli kuitenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä päivää odotellaan että menis! No joo, kyllä näillä tän päivän kehtaa kulkea vaan taitavat mennä illalla vaihtoon.

   Poista
 2. Hauskat nuista tuli kuitenkin :).
  Ja kiva, että pieleen menneistäkin tulee välillä kuvia ja siitä, miten katastrofi on korjattu :).
  Loppu hyvin, kaikki hyvin :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan nää aika veikeet kun tarkemmin kattelee:) Harmittaa vaan kun lopputulos ei taaskaan vastannut sitä mielikuvaa mikä oli lakkausta aloittaessa. Onneksi tää ei oo niin haudanvakavaa:)

   Poista