Sivut

keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Maalta kaupunkiin ja takaisin

Tänään ollaan oltu Termiitin kanssa menojalalla. Aamulla ysin aikaan startattiin kotipihasta ja puoli kuuden maissa kotiuduttiin. Päivä on sisältänyt pienesti shoppailua ja kyläilyä rakkaan ystävän sekä siskoni luona. Ihana, mutta myöskin aika kuluttava päivä on ollut. Kerkesin ja jaksoin kuitenkin vielä ilta-auringossa kuvaamaan teille pienet ostokseni:)

Herrkullisia tarroja lähti mukaani Seppälästä.
Seppälästä myöskin Wild and Crazy Twilight, Wild & Mild Polarbear ja Golden Rose matte. Halpahallista käteen tarttui Mode4U:n Josephine, josta täytyi köyhtyä kokonaisen euron verran:)
Lasikiviä, jos vaikka sais vihdoin aikaseksi kokeilla kynsilakkasormuksen tekemistä:) Nää ei oo kyllä säännöllisen muotoisia ja aika kookkaitakin ovat, mutta jos näistä vaikka jonku rintakorun tms. väkertäis ainakin.
Näitä en ostanut vaan sain siskoltani, joka tyhjensi lakka- ja tarvikevarastostaan hänelle tarpeettomia. Kuva on hiukan huono, mutta tässä on erimuotoisia strasseja ja helmenpuolikkaita.
Mulla on jäänyt muuten kokonaan kuvaamatta ja esittelemättä JT-cosmeticsin tilaukseni! Olin taas niin innoissaan paketin kotiutuessa että unohdin kuvata ennen kokeilua. Mutta tilaus sisälsi sen Mia Secret Mood-lakan ja Angry birds-water decalsejen lisäksi myös Hello Kitty-water decalseja sekä kynsitarroja. Näätte ne sitten joskus jossain toisessa postauksessa:)

6 kommenttia:

 1. ÄLÄ MISSÄÄN NIMESSÄ KÄYTÄ TUOTA MODE U4 LAKKAA SIITÄ IHMISET SAANEET ALLERGIA REAKTIOITA ! ESIMERKIKSI BLOKKAAJA INE ! MITEN NOIT EES VIEL MYYDÄÄN! HEITÄ HELVETTIIN SE !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, mietinkin miten se merkki kuulosti jotenkin tutulta mutta en osannut yhdistää! Nyt luin uudelleen Inen blogia ja tosiaan siellähän niistä oli puhuttu allergisen reaktion yhteydessä. Damn, minä kun olin niin innoissani että löysin kivan lakan ja halvalla.. Eikait sitä tosiaan nyt uskalla kynsille laittaa.

   Poista
 2. Mistä sä noita lasikiviä löysit? Mulla kanssa hakusessa samaan tarkoitukseen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Halpahallista nekin, sieltä jostain kukkaruukkujen ja somisteiden luota. Eikä maksanutkaan kuin 1,95€

   Poista
 3. Pitääpä munkin käydä kaivelemassa lasikiviä :)

  Sulle on haaste mun blogissa:
  http://kunsii.blogspot.com/2012/05/kysymyshaaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta!:) Paneudun siihen varmaan tarkemmin sunnuntaina kun on vapaapäivä:)

   Poista