Sivut

sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Ranskalainen Sally

Eikös niin että kertaus on opintojen äiti? Ja tänään on äitienpäivä, joten kyseinen toteama on hyvä tekosyy taas laiskailukynsille. Free hand ranskista Sally Hansen Gem crushilla, olkaa hyvät!:)


Sally on edelleenkin ujo kameralle ja näin ollen siis erittäin hankala kuvattava. Nyt toista kertaa Gem crushin Be-Jeweled kynsillä ja tykkään edelleen mielettömästi! Kuva ei anna oikeutta, mutta näkyy tässä nyt kuitenkin että taaaas on yksinkertainen mani kynsillä. Pojan synttärit vietin vielä edellisissä Saffron Londonin glittereissä ja eilen illalla pikaseen tekasin nämä että ois ees äitienpäivänä uudet kynnet. Tänään on mun eka oma äitienpäivä muuten! Pikkuinen nukkui viime yön isin ja äidin välissä ja heräsi aamulla heti hymyssä suin. Mikä voiskaan olla ihanampi äitienpäiväherätys <3

Ylläolevassa kuvassa on muuten lempi hajuveteni, Britney Spearsin Midnight fantasy. Ostin sen laivalta joskus muutama vuosi sitten, kun oltiin ensimmäistä kertaa miehen kanssa reissussa. Oon tosi huono käyttämään hajuvesiä ja noista jopa neljästä omistamastani tämä on ainoa jonka olen itse ostanut.

Jos joku on lukenut blogiani aika alusta saakka, niin saattaa muistaa että uhkailin kuvailla kynsiä mulle rakkaiden esineiden/asioiden kanssa. Välillä tämä on toteutunutkin, mutta välillä on ollut kiire kuvata ennnenkuin termiitti herää/ ennenkuin ruttaan kynnet/ ennenkuin valo loppuu jne, niin silloin on tullut pelkkiä kynsikuvia. Edelleen haluan näyttää teille mun tärkeitä juttuja, mutta en aijo ottaa stressiä että niitä tulee joka postaukseen.

Tämän pidemmittä puheitta haluan toivottaa KAIKILLE ÄIDEILLE IHANAA ÄITIENPÄIVÄÄ!!


Lisäystä! Hetken mielijohteesta kokeilin uusia kynsitarroja, kun tuntui tämä mani liiankin yksinkertaisilta. Laitoin sitten nimettömiin ja peukaloihin rusetteja ja aika kivat tuli:) 

8 kommenttia:

 1. Hyvää äitienpäivää sinne :)

  VastaaPoista
 2. Aurinkoista äitienpäivää sinne!!
  Kivat kynnet jälleen :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Aika yksinkertaisethan nämä, mutta kynnet tekijän mukaan;) Tänään onkin ollut aurinkoista pitkästä aikaa!

   Poista
 3. Uuh, koskahan mun Sallyt pääsisi kynsille? Kauheella kiireellä piti ostaa ja sit ne lojuu laatikossa! Itse asiassa eilen tekemieni kynsien kärjet mun PITI laittaa jollain niistä mutta jotenkin ajatus katkesi ja käsi tarttui Mavalan pulloon.

  Kivat on kynnet, mukavaa äitienpäivää. Itse vietän jo 15. kertaa äitienpäivää:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, niin siinä tahtoo käydä että osa lakoista unohtuu laatikon pohjalle kun tulee uusia, ehkä jopa vielä ihanampia lakkoja:)
   Kiitos ja mukavaa äitienpäivän iltaa sinnekin!

   Poista
 4. Ihanat kynnet kyllä! Ja tuo hajuvesi on myös yksi ehottomista suosikeistani (8
  Hyvää äitienpäivää!

  VastaaPoista